Wij zijn er fan van! Een stijlvolle meubelserie met een industriële uitstraling. Verschillende boekenkasten, verschillende lengtes en uitvoering van de eettafel en nog veel meer moois! Ben jij benieuwd naar deze meubelserie? Lees deze blog en wordt net zo enthousiast als wij!

Kenmerken van meubelserie Veneta

Meubelserie Veneta kenmerkt zich door de combinatie van eikenfineer in een naturel kleur met een zwarte romp (blad en wangen) of in eikenfineer in de kleur zwart, gecombineerd met zwart metalen poten. Het hout is in een prachtig visgraatmotief. Een tijdloze en neutrale combinatie die in vrijwel ieder interieur past. Daarnaast hebben de lades van deze meubelserie een fijn softclosesysteem en is het meubilair door een matte laklaag eenvoudig in onderhoud. Wat heb je nog meer te wensen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 10335334veneta-italo-quaro-sfeer-234x300.jpg

Veneta: het tv-meubel

Een tv-meubel kan snel wat massief en zwaar overkomen. Omdat het tv-meubel van Veneta op een dun metalen frame staat oogt het meteen een stuk minder massief.

Bij dit tv-meubel heb je keuze uit maar liefst drie varianten. De kleinste maat heeft één deurtje, één lade en één open vlak. Houd er wel rekening mee dat je bij deze maat niet veel woonaccessoires meer kwijt kunt op het meubel als de televisie hier ook op staat. Kies je voor een maat groter? Dan komt er één extra deurtje bij om meer spullen in op te bergen en logischerwijs wordt het blad ook meteen een stukje groter. Het grootste formaat tv-meubel van deze serie heeft drie deurtjes, één lade en één open vak. Je hebt wel een wat grotere wand nodig om dit meubel kwijt te kunnen. Maar... Wel heel fijn veel opbergruimte!

Boekenkast Veneta

De boekenkast van Veneta is een smalle hoge kast. Heel fijn als je niet veel ruimte ter beschikking hebt en je toch graag een boekenkast wilt hebben. Heb je wel wat meer ruimte ter beschikking, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld twee van deze smalle boekenkasten naast elkaar neer te zetten met ruimte ertussen. Dit geeft een speels effect én dubbel zoveel kastruimte.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 10324216veneta-naturel-sfeer-198x300.jpg

Veneta opbergkast

Naast de boekenkast hebben we ook een opbergkast in deze serie. Deze kast is ideaal als je veel spullen op wilt bergen die je niet in het zicht wilt hebben. Deze opbergkast heeft namelijk maar liefst vier deurtjes en ook nog eens twee lades. Daar kun je heel wat spullen in kwijt. Om deze opbergkast toch nog wat luchtiger te maken is er ook een open tussenruimte. Deze open tussenruimte kun je leuk decoreren met je woonaccessoires.

Veneta eettafels

Bij de eettafels van Veneta heb je keuze uit veel verschillende smaken. Zo kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende lengtes, heb je keuze uit twee verschillende onderstellen én ook hier kun je kiezen voor een visgraat eikenfineer in de kleur zwart of een visgraat eikenfineer in de kleur naturel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 10324205veneta-sfeer-197x300.jpg

Ook een bijpassende salontafel

Net als bij de eettafel kun je de salontafel ook op veel verschillende manieren combineren. Naast de kleur eikenfineer en het onderstel heb je hierbij ook nog de keuze voor een salontafel met twee laden of een salontafel met twee laden en een open vak. Ook deze laden zijn weer voorzien van het handige soft-close systeem.

Ben jij inmiddels net zo enthousiast geworden als wij over de meubelserie Veneta? Wij hopen van wel!

Bedankt weer voor het lezen!

Nog meer inspiratie opdoen?

 • Voorjaarsthema: Natural Power
  Hou je van het strand en een natuurlijk, licht sfeertje? In de maatschappij van nu werken veel mensen ook thuis.
 • Interieurtrend spice it up
  Pittig met een tintje terra, go for it. Als echte interieurliefhebbers volgen we de woontrends, zeker op het gebied van kleur, op de voet.
 • Interieurtrend Green Flow
  De natuur is altijd een grote inspiratiebron voor de huidige interieurtrends.
 • Woontrend voorjaar 2023: Summer magic
  Het is bijna voorjaar, we kunnen nu echt aftellen. Zodra de bloemen weer gaan bloeien groeit het verlangen naar de lente. Ook in huis heb jij de kriebels misschien al te pakken.