88 producten

88 producten

Salontafels

88 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
  Salontafel Atrio
  Salontafel Atrio
  € 549,00
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
  Salontafel Metvint mangohout
  Salontafel Metvint mangohout

  € 349,00

  € 299,00

Geen verdere producten.

Salontafel

Een salontafel is een lage tafel die meestal tussen de bank en tv wordt geplaatst. Veel mensen vinden het een lastig meubel om uit te zoeken, terwijl een salontafel haast onmisbaar is voor het creëren van een fijne zithoek. Of je de tafel nu gebruikt om een drankje op te zetten, of juist om er stiekem je voeten op te leggen, een salontafel komt altijd van pas. Gelukkig heeft Pronto Wonen een ruim assortiment salontafels in verschillende stijlen. Kies je voor hout of ga je voor industrieel? Wil je een ronde salontafel of juist liever een vierkante tafel? Bij Pronto Wonen vind je altijd een salontafel die perfect past in jouw woonkamer of werkkamer.

Houten salontafel

Wij hebben verschillende houten salontafels in ons assortiment. Een houten tafel is een perfecte match met een landelijk interieur. Hout is een warm materiaal dat veel sfeer brengt in een ruimte. Het combineert prachtig met verschillende kleuren en materialen. Ben je op zoek naar een salontafel met opbergmogelijkheid? Bij Pronto Wonen vind je precies wat bij je past. Veel van onze tafels hebben onderlades, hierdoor kun je kleine spullen zoals tijdschriften of de afstandsbediening makkelijk opbergen in de salontafel. Zo vind je alles snel weer terug. Opgeruimd oogt de zithoek ook een stuk netter en gezelliger.

Landelijke salontafel

De landelijke salontafels van Pronto Wonen zijn meestal gemaakt van hout. De combinatie van hout en gebroken wit zorgt voor een brocante of landelijke uitstraling. Het is gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Een landelijke salontafel heeft een zachte uitstraling en creëert eenvoudig een gezellige en sfeervolle zithoek. Het hout heeft een duidelijke tekening waardoor het er niet te perfect uitziet, maar wel stijlvol. Want in een landelijk interieur is juist de warme uitstraling van hout zo belangrijk.

Industriële salontafel

We hebben ook verschillende salontafels met een stalen frame in de collectie. In combinatie met een houten blad geeft dit een stoer contrast. De robuuste uitstraling van deze materialen past perfect in een industrieel interieur. Industriële salontafels zijn ook perfect te combineren. Want behalve één grote tafel, krijgt je eethoek ook een moderne uitstraling met meerdere kleine tafels in verschillende formaten.

Vierkante en ronde salontafel

Naast rechthoekige en ronde modellen, vind je ook verschillende vierkante salontafels bij Pronto Wonen. Het is belangrijk om goed op te meten hoe groot de tafel moet zijn om perfect te passen in je zithoek. Past hier beter een rechthoekige, of juist een vierkante salontafel bij? Ga je voor een kleine ronde bijzettafel of wil je juist een robuuste, grote tafel? En hoe hoog moet de tafel zijn? Het is natuurlijk wel zo fijn als je je voeten er lekker op kunt leggen, of de tv nog wilt kunnen zien.

Salontafels in het echt bekijken

Veel van onze salontafels zijn uit voorraad leverbaar. Wil je ze toch liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en neem gerust de tijd om onze salontafels te bekijken, want je wilt uiteindelijk wel kunnen pronken met een fraai meubel in je woonkamer. We adviseren je graag over alle soorten salontafels die we in huis hebben en natuurlijk ook over de mogelijkheden in kleur en afwerking. Wees van harte welkom in een van onze winkels.