Eettafel

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 178

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 178

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Hoe Pronto is jouw huis? Deel het met #prontowonen en inspireer ons en anderen met jouw woongeluk.

 

Eetkamertafel of een eettafel en een bank

Woon je groot of klein? Wil je echt hout? Er is veel mogelijk! In deze categorie vind je eettafels in alle soorten en maten, kleuren en afwerkingen. Of je nou op zoek bent naar een mooie klassieke houten eettafel voor in de eetkamer, een bartafel Eikenhout, een houten salontafel of een salontafel modern of bijzettafel, bij Pronto Wonen vind je het! De tafels in onze webshop zijn zeer stevig en van hoge kwaliteit.

Tafel kopen

Je kunt jarenlang genieten van een mooie en praktische tafel. Om de houten tafels uit ons assortiment extra te beschermen bieden we tevens een lijn met onderhoudsproducten aan voor houten meubelen. Onze deskundige medewerkers in de winkels kunnen je hierover adviseren.

Bekijk ook ons assortiment ronde tafels

Of de uitschuifbare eettafels en industriele eettafels.

Naast online zijn al onze tafels ook in onze winkels te bewonderen. Kom eens langs bij Pronto Wonen woonwinkels om de tafel van jouw dromen te vinden. In onze showrooms vind je alle meubelen die op de website staan getoond. Ook wanneer een product volgens de webshop niet op voorraad is bij een vestiging, is deze wel gewoon in de showroom te bewonderen.