Onderhoud

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderhoud

Je wilt natuurlijk extra lang genieten van je nieuwe meubels. Dan is het belangrijk om ze goed te onderhouden! Ieder materiaal vraagt een andere aanpak. Bij Pronto Wonen vind je de beste producten voor het onderhoud van jouw meubels.

Textiel en leder protectie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom raden wij aan om nieuwe (of net gereinigde) meubels te beschermen tegen vlekken met onze Textile & Leather Protector. Met dit product versterk en herstel je de waterafstotende eigenschappen van textiel en leer. Vocht kan niet meer doordringen in het materiaal waardoor er geen vlek ontstaat. Dit product is geschikt voor alle textiele bekleding en volaniline leder zoals bijvoorbeeld nubuck, suède en pilotenleder. Doe jezelf en je meubel een plezier en bescherm het materiaal vanaf het begin. Want we weten allemaal; een ongeluk zit in een klein hoekje! 

Houtreiniger voor meubels

Naast textiel en leer wil je ook je houten meubels goed verzorgen. Heb je een meubel van onbehandeld hout? Begin dan met een goed impregneermiddel. Onze Woodcleaner is een gebruiksklare impregneerolie die het hout nauwelijks laat verkleuren. Deze olie voedt het hout en beschermt tegen vlekken. Ook te gebruiken parket! Daarnaast hebben we ook een houtreiniger in ons assortiment. Dit product reinigt vlekken, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken als voorbehandelingsmiddel voor alle onderhoudsmiddelen voor hout. Denk aan Teakfix, Waxoil en Antiekwas.

Multicleaner voor meubels

Ben je op zoek naar een reinigingsmiddel dat je voor verschillende materialen kunt gebruiken? Dan is onze Multicleaner iets voor jou! Dit product is te gebruiken op dekkend mat gelakte oppervlakten en kunststof bekleding. Het perfecte product om vlekken te verwijderen! Het wordt vaak vergeten, maar met goed onderhoud heb je veel langer plezier van je nieuwe meubels. Bezuinig hier dus niet op!

Onderhoud bij Pronto Wonen

In onze webshop vind je alle onderhoudsproducten in het assortiment van Pronto Wonen. Laat je je liever informeren in de winkel?  Je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels! Struin door de winkel en laat je inspireren door ons grote assortiment meubels en woonaccessoires! In onze winkels adviseren we je graag over het perfecte onderhoudsproduct voor jouw meubel!