2 Zitsbank

2 Zitsbank

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

2 zitsbank

Pronto Wonen biedt 2 zitsbanken aan in zowel een lederen als in een stoffen bekleding zodat je altijd een 2 zitsbank vindt die past bij je interieur en je manier van leven. Daarnaast bieden wij op onze 2 zitsbanken verschillende opties zoals pootjes in diverse hoogtes en stijlen, verschuifbare zittingen, een heerlijke relaxfunctie, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen. Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe tweezitsbank, kun je kiezen voor onze aanvullende All In House Service garantie. Hiermee ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos plezier van je nieuwe tweezitsbank.

 

Stoffen 2 zitsbank

Onze stoffen bankstellen zijn verkrijgbaar in in vele soorten, maten, kleuren stof en poten. Uiteenlopend van een compacte 2 zitsbank tot een ruime stoffen hoekbank. Onze stoffen banken zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm, zeker als je kiest voor de aanvullende All In House Service garantie ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Tevens is je stoffen bank dan beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating. Kom voor meer informatie over onze stoffen bankstellen en het onderhoud van stoffen bankstellen naar één van onze winkels, waar je tevens de mogelijkheden kunt bespreken om de producten in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je kunt hier je stoffen bankstel compleet naar wens samenstellen, met de stof, kleur, poten en opties die je wilt. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

 

Lederen 2 zitsbank

Wanneer je op zoek bent naar een compacte leren tweezitsbank of juist een ruime leren hoekbank ben je bij ons aan het juiste adres. Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit. Om je nieuwe leren bankstel zo lang mogelijk in nieuwstaat te behouden biedt Pronto Wonen speciale onderhoudsproducten voor leer aan. In onze winkels kun je de mogelijkheden bespreken om een bankstel in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons leerconcept en je kunt zelf ervaren welke soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen bank is compleet zelf samen te stellen, van leersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

Net wat meer ruimte over, of net wat meer nodig? Kies een 2,5-zits!