Eetkamertafels

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 137

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 137

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Houten eettafel

Van stoer naar robuust tot onderhoudsvriendelijk. Met Pronto Wonen ga je altijd gezellig aan tafel. Een eettafel voor iedere keuken of eetkamer. In ons eettafelassortiment hebben we eettafels in veel verschillende formaten, kleuren en materialen. Hierdoor vind je altijd een passende eetkamer tafel die aan jouw eisen voldoet. Onze eetkamertafels zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen, zo vind je bij Pronto Wonen ruime eettafels van 220x100 cm, maar ook compacte eetkamertafels van 160x90 cm. Vind bij ons de ideale eettafel, of je nu alleen bent of een groot gezin hebt.

eettafel hout

De eettafels zijn zeer stevig en in de meeste gevallen gemaakt van massief hout, hierdoor zijn de eettafels goed voor vele jaren woonplezier. En in combinatie met onze onderhoudsproducten voor het tafelblad geniet je voor langere tijd van een prachtige tafel.

Teakhouten eettafel

Kies een eettafel in onze webshop of kom langs in onze Winkel.

Eikenhouten Eettafel

Je bent uiteraard van harte welkom in één van onze showrooms wanneer je de eettafels met je eigen ogen wilt komen bekijken.

Eikenhouten Eettafel

Bij al onze winkels zijn alle producten uit de webshop te zien in de showroom, ook wanneer er de website aangeeft dat het product niet op voorraad is bij een vestiging is deze wel in de showroom aanwezig.