Dressoirs

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eiken dressoir

Een dressoir daar zet je iets moois op en ruim je lekker in op. Het is een lage kast die behalve opbergruimte in de kast, ook ruimte op de kast biedt. Hierdoor is een dressoir ideaal om sfeerbepalende accessoires op te plaatsen, zo creëer je opbergruimte én sfeer in je woonkamer. Bekijk onze eiken dressoirs.

Houten Dressoir

In ons assortiment vele eiken dressoirs gemaakt van teak, acacia of eiken.

Dressoir kasten landelijk

We hebben vooral landelijke dressoirs in ons assortiment. Bekijk onze dressoirs in de showroom van één van onze winkels. In de showroom staan alle producten van de webshop staan, ook wanneer er geen voorraad op de website staat aangegeven.

Goedkope dressoirs

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid waardoor je voor elke sfeer een geschikt dressoir kast kunt vinden bij Pronto Wonen. We hebben ook een groot aanbod goedkope dressoirs. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij showroom meubelen van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij onze showroomsale. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen in deze categorie die voor een opruimprijs weggaan. Het gaat hier om de laatste showroom modellen. De producten zijn veelal nog op enkele locaties te vinden. Neem een kijkje in onze koopjeshoek!