Bijzettafels

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bijzettafel

Bijzettafel of wandtafels, zijn de ideale combinatie van decoratie en opbergruimte. Mooi én praktisch! Berg spullen op en laat je mooiste woonaccessoires juist zien met de trendy sidetables van Pronto Wonen!

Houten bijzettafels

Een sidetable is een multifunctioneel meubel. Zet hem achter je bank om verlichting en decoratie op te zetten, of vul een lege muur op. Het is de perfecte plek om te stylen! Nieuwe trend of een nieuw seizoen? Wissel de woonaccessoires en je hebt een hele nieuwe sfeer. Onze sidetables zijn uitgevoerd in diverse materialen en afmetingen. Ga je voor modern of juist klassiek? In het assortiment van Pronto Wonen vind je de perfecte sidetable voor jouw woonstijl!

Wandtafel in de hal

Met een wandtafel kun je een ruimte écht afmaken. Gebruik een wandtafel bijvoorbeeld als gedecoreerde haltafel om direct bij binnenkomst in een sfeervolle ruimte te belanden. De perfecte plek voor een mooie plant en mooie woonaccessoires. Maak je hal ook gezellig! Mensen komen immers als eerste binnen in de hal. Geef ze een warm welkom.

Online je bijzettafeltje kopen

In de webshop van Pronto Wonen kun je vanuit je luie stoel een sidetable bestellen. Bij ieder product staat duidelijk aangegeven welk materiaal het is en wat de afmetingen zijn. Zo koop je nooit een sidetable die te groot of juist te klein is voor de ruimte! Ervaar het gemak van de bezorging van jouw sidetable of wandtafel, zonder zelf te hoeven tillen. Wat een luxe!

Sidetables bij Pronto Wonen

We snappen dat je het fijn vindt om onze sidetables en wandtafels in het echt te kunnen bekijken. Om de materialen te voelen bijvoorbeeld. Daarom ben je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels om alle sidetables in onze showroom te komen bekijken! Ook wanneer er in de webshop geen voorraad wordt aangegeven, zijn de wandtafels gewoon te bezichtigen in de showroom. Laat je inspireren en bekijk op je gemak al onze meubels en woonaccessoires. In onze winkels adviseren we je graag over de beste sidetable voor jouw ruimte! We kunnen je desgewenst ook meer informatie geven over de mogelijkheden in uitvoering en afmeting. Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee.