3 Zitsbank

3 Zitsbank

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Driezitsbank

Heerlijk een drie-zittertje met net wat meer ruimte. Pronto Wonen biedt 3-zitsbanken aan in zowel een lederen als in een stoffen bekleding zodat je altijd een 3 zitsbank vindt die past bij je interieur en je manier van leven. Daarnaast bieden wij op onze driezitsbanken verschillende opties zoals pootjes in diverse hoogtes en stijlen, verschuifbare zittingen, een heerlijke relaxfunctie, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen. Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe tweezitsbank, kun je kiezen voor onze aanvullende All In House Service garantie. Hiermee ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos plezier van je nieuwe tweezitsbank.

 

3 zitsbank leer

Wanneer je op zoek bent naar een compacte lederen 3-zitsbank of juist een ruime lederen hoekbank ben je bij ons aan het juiste adres. Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit. Meer informatie over lederen bankstellen kun je vinden in één van onze winkels. Hier kun je ook de mogelijkheden bespreken om een bankstel in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons leerconcept en je kunt zelf ervaren welke soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen bank is compleet zelf samen te stellen, van leersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

 

3 zitsbank stof

Onze stoffen bankstellen zijn verkrijgbaar in vele soorten, uitstralingen en maten. Uiteenlopend van een 3 zitsbank stof tot een ruime hoekbank stof. Om onze stoffen banken te testen ben je van harte welkom bij een Pronto Wonen winkel. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan, ook wanneer er in de webshop geen voorraad staat vermeld. Bij onze winkels kun je ook de mogelijkheden bespreken om de producten in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen.