Kasten

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 149

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 149

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

    Hoe Pronto is jouw huis? Deel het met #prontowonen en inspireer ons en anderen met jouw woongeluk.

Kast voor je woonkamer

Kasten zijn er in veel verschillende soorten en maten, gelukkig maar, want je interieur kan niet zonder opbergruimte! Of je nou op zoek bent naar een grote linnenkast voor je kleding of een boekenkast, bij Pronto Wonen ben je aan het juiste adres.

Mooie Buffetkasten of boekenkasten

Bij Pronto Wonen vind je een ruim aanbod aan kasten in alle soorten, maten, stijlen en kleuren. Opbergkasten en buffetkasten zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor een opgeruimde kamer en dragen bij aan de sfeer van de ruimte. Bij ons vind je verschillende dressoirs, wandkasten, boekenkasten en vitrinekasten. Dus of je nou op zoek bent naar een kast voor in de slaapkamer of een dressoir voor in de woonkamer, wij hebben de kast die aansluit bij jouw woonwensen.
In elke stijl en voor elk doel ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie en voordelige opbergkast en vitrinekast.

tv meubel industrieel

Tips voor het kopen van een kast

Op zoek naar een geschikte kast? Hieronder vind je een aantal tips, die je kunt gebruiken bij het aanschaffen van een kast.

 • Wat is de functie van de kast; ga je de kast functioneel gebruiken of meer als decoratie. Een linnenkast is een voorbeeld van een
  functionele kast. Een vitrinekast heeft een wat meer decoratieve functie. Deze wordt namelijk vaak gebruikt om mooie items
  in 'ten toon te stellen.'
 • Bepaal vooraf een budget, zo kun je gerichter zoeken en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
 • Bepaal waar de kast komt te staan en hoeveel ruimte je daarvoor over hebt. Hou hierbij ook rekening met loopruimte om je kast.
  Meten is weten, dus neem voordat je op zoek gaat de juiste maten op.
 • Je hebt keuze uit diverse materialen, welke soort heeft jouw voorkeur? Dit kan afhankelijk zijn van de functie van de kast
  maar ook van de stijl van je interieur.
 • De stijl die je kiest voor je kast, moet passen bij de rest van je interieur.

Alle kasten kun je rustig zelf bekijken in onze showrooms. Daar vind je ook alle andere meubels die op de website staan. Ook wanneer er op de website geen voorraad staat aangegeven hebben wij de meubels altijd wel in onze showroom staan. Zien we je snel?