Banken

Banken

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bankstel

Een bankstel is vrijwel het belangrijkste in je gehele huis. Je brengt een grote tijd door, zittend op je bankstel. Zij het om tv te kijken, of bij het loungen. Om deze redenen moet je een bankstel kiezen die bij je past en waar mogelijk eerst uitproberen. In onze collectie banken vind je onder stoffen banken en lederen banken en hoekbanken. Voor ieder interieur en budget is hier een zitbank te vinden. De bankstellen zijn in diverse maten te verkrijgen, zodat je zelfs in de kleinste kamer een passend bankstel kan zetten.

 

Zitbank

Voordat je een zitbank aanschaft, moet je onder andere voor jezelf bepalen of je een harde of zachte bank wilt, met neksteun of zonder, van welk materiaal en welke kleur het bankstel moet zijn. Bij onze banken kun je een bijpassende fauteuil aanschaffen, of een die de kamer wat ‘breekt’ in bijvoorbeeld een felle kleur.

 

U banken

Op zoek naar een bank die veel zitruimte biedt en een gezellige sfeer creëert? Wat dacht je van een u bankstel? Bekijk onze u banken

 

Bank met hocker

In ons assortiment hebben we ook een aantal bankstellen met bijpassende hockers. Bekijk onze banken online of kom naar een Pronto Wonen winkel voor een uitgebreide uitleg en interieuradvies. Wanneer je online een bankstel hebt uitgekozen en deze graag nog in het echt wil uitproberen, ben je van harte welkom in één van onze woonwinkels. In onze winkels kun je de bank uitproberen en de mogelijkheden bespreken om de zitbanken in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je kunt onze bankstellen compleet naar eigen wens samenstellen met verschillende materialen, kleuren, armleuningen en pootjes die je nieuwe bank perfect in jouw interieur laten passen. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

 

Overige banken

Neem ook eens een kijkje voor een tweezitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank of een 3,5 zitsbank!