Banken

Banken

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 160

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 160

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bankstel

Een bankstel is vrijwel het belangrijkste in uw gehele huis. U brengt een grote tijd door, zittend op uw bankstel. Zij het om tv te kijken, of bij het loungen. Om deze redenen moet u een bankstel kiezen die bij u past en waar mogelijk eerst uitproberen. In onze collectie bankstellen vindt u onder andere stoffen en lederen banken en hoekbanken. Voor ieder interieur en budget is hier een zitbank te vinden. De bankstellen zijn in diverse maten te verkrijgen, zodat u zelfs in de kleinste kamer een passend bankstel kan zetten.

Zitbank in verschillende soorten

Voordat u een bankstel aanschaft, moet u onder andere voor uzelf bepalen of u een harde of zachte bank wilt, met neksteun of zonder, van welk materiaal en welke kleur het bankstel moet zijn. Bij onze banken kunt u een bijpassende fauteuil aanschaffen, of een die de kamer wat ‘breekt’ in bijvoorbeeld een felle kleur.

Passend bij uw smaak en interieur

Wanneer u online uw bankstel hebt uitgekozen en deze graag nog in het echt wil uitproberen, bent u van harte welkom in één van onze woonwinkels. In onze winkels kunt u de bank uitproberen en de mogelijkheden bespreken om de zitbanken in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. U kunt onze bankstellen compleet naar eigen wens samenstellen met verschillende materialen, kleuren, armleuningen en pootjes die uw nieuwe bank perfect in uw interieur laten passen. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

U banken of een bank met een hocker

Bekijk deze banken online of kom naar een Pronto Wonen winkel voor een uitgebreide uitleg en interieur advies.