Salontafels

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Salontafels

Een salontafel is een lage tafel die bij de zithoek wordt geplaatst. Veel mensen vinden dit een lastig meubel om uit te zoeken. Gelukkig heeft Pronto Wonen een ruim assortiment salontafels in verschillende stijlen. Zo vind je er altijd een die past bij jouw interieur!

Houten salontafel of een ronde salontafel

Wij hebben verschillende houten salontafels in ons assortiment. Een houten tafel is een perfecte match met een landelijk interieur. Hout is een warm materiaal dat veel sfeer brengt in een ruimte. Het combineert prachtig met verschillende kleuren en materialen. Ben je op zoek naar een tafel met opbergmogelijkheid? Zoek niet verder! Veel van onze tafels hebben onderlades, hierdoor kun je kleine spullen zoals tijdschriften of de afstandsbediening makkelijk opbergen in de tafel. Zo vind je alles snel weer terug. Opgeruimd oogt de zithoek ook een stuk netter en gezelliger!

Landelijke salontafel

De landelijke salontafels van Pronto Wonen zijn meestal gemaakt van hout. De combinatie van hout en gebroken wit zorgt voor een brocante of landelijke uitstraling. Het is gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Het heeft een zachte uitstraling en brengt gezelligheid in een ruimte. Het hout heeft een duidelijke tekening waardoor het er niet te perfect uitziet. Want in een landelijk interieur is juist de warme uitstraling van hout zo belangrijk!

Industriële salontafel

We hebben ook verschillende tafels met een stalen frame in de collectie. In combinatie met een houten blad geeft dit een spannend contrast! De stoere uitstraling van deze materialen past perfect in een industrieel interieur. Het zorgt voor de sfeer van een loft in New York. Stoer, robuust en niet te perfect.

Vierkante salontafel

Naast rechthoekige modellen, vind je ook verschillende vierkante tafels bij Pronto Wonen of ronde salon tafels. Het is belangrijk om goed op te meten hoe groot de tafel moet zijn om perfect te passen in je zithoek. Past hier beter een rechthoekige, of juist een vierkante tafel bij?

Veel van onze salontafels zijn uit voorraad leverbaar. Wil je ze toch liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze woonwinkels! Laat je inspireren en neem gerust de tijd om onze salontafels te bekijken. We adviseren je graag over de mogelijkheden in kleur en afwerking.