11 producten

11 producten

2 Zits bank

11 producten

Geen verdere producten.

Op zoek naar een mooie 2 zitsbank die perfect past in jouw interieur? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en vind de bank die bij jou past!

2 Zitsbanken

Pronto Wonen biedt 2 zitsbanken aan in zowel lederen als in stoffen bekleding en in verschillende stijlen. Zo vind je dus altijd een 2 zitsbank die past bij je interieur en jouw unieke woonstijl! Daarnaast bieden wij op onze 2 zitsbanken verschillende opties zoals pootjes in diverse hoogtes en stijlen, verschuifbare zittingen, een heerlijke relaxfunctie, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe 2 zitsbank, kun je bij Pronto Wonen kiezen voor een aanvullende All In House Service garantie. Hiermee ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos plezier van je nieuwe 2 zitsbank!

Stoffen 2 zitsbank

Onze stoffen bankstellen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook wat betreft kleuren en poten zijn er verschillende mogelijkheden. Past een compacte 2 zitsbank beter in je interieur? Of toch liever een ruime stoffen hoekbank? Onze stoffen banken zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm, zeker wanneer je kiest voor de aanvullende All In House Service garantie. Dan ben je namelijk verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Tevens is je stoffen bank dan beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating.

Lederen 2 zitsbank

Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit. Wanneer je op zoek bent naar een compacte lederen 2 zitsbank of juist een ruime lederen hoekbank, je vindt het bij ons. Om je nieuwe lederen bankstel zo lang mogelijk mooi te houden, biedt Pronto Wonen speciale onderhoudsproducten voor leder aan. In onze winkels kun je de mogelijkheden bespreken om een bankstel in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons lederconcept en je kunt zelf ervaren welk soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen bank is compleet zelf samen te stellen, van ledersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

2 zitsbanken bij Pronto Wonen

Kom voor meer informatie over onze stoffen bankstellen en het onderhoud van stoffen bankstellen naar één van onze winkels. Hier kun je tevens de mogelijkheden bespreken om je bank in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je kunt hier je stoffen bankstel compleet naar wens samenstellen; stof, kleur, poten en opties die je wilt. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

Heb je net wat meer ruimte nodig op je bank? Kies dan voor een 2,5-zits bank!

Bekijk de rest van ons assortiment banken: