€ 2.299,00 - € 2.999,00
€ 2.999,00
€ 2.299,00

Toon alle producten

Toon alle producten

Wandmeubels

Wandmeubels zijn een essentieel onderdeel geworden van een moderne inrichting. Naast dat ze ontzettend stijlvol zijn, maximaliseert een wandmeubel de beschikbare ruimte in elke kamer. Maak direct kennis met het prachtige online aanbod of bezoek één van onze woonwinkels.

2 producten

 1. Boekenkast Lavio (242 cm) eiken zwart
  Boekenkast Lavio (242 cm) eiken zwart
  2.999,00
  Uit voorraad leverbaar
 2. Boekenkast Lavio (164 cm) eiken naturel grijs
  Boekenkast Lavio (164 cm) eiken naturel grijs
  2.299,00
  Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

De veelzijdigheid van moderne wandmeubels

Moderne wandmeubels staan bekend om hun veelzijdigheid. Ze kunnen variëren van open vakken tot uitgebreide opslageenheden, passend bij elke interieurstijl, van minimalistisch tot industrieel. Dankzij de diversiteit in ontwerpen, materialen en afwerkingen is er altijd een wandmeubel dat naadloos aansluit bij je interieur en persoonlijke smaak.

Ruime opbergoplossingen

In de hedendaagse wooncultuur, waar ruimte vaak beperkt is, bieden wandmeubels de ultieme oplossing. Deze kasten zijn minimaal 160 cm breed en 180 cm hoog. Doordat ze zo hoog zijn benut je de verticale ruimte in je woon- of eetkamer optimaal. Bovendien haal je ook een ware eyecatcher in huis.

Wandmeubels in de woonkamer

In de woonkamer kunnen wandmeubels dienen als een centraal punt waar esthetiek en functionaliteit samenkomen. Een goed ontworpen wandmeubel kan dienen als een boekenkast, display voor decoraties of zelfs als een stijlvolle omlijsting voor de televisie. Het kiezen van het juiste wandmeubel voor je woonkamer hangt af van de beschikbare ruimte, je opbergbehoeften en de algehele stijl van de kamer.

Kiezen van het perfecte wandmeubel

Bij het selecteren van een wandmeubel zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

 • Afmetingen: Zorg ervoor dat het meubel past in de ruimte zonder te overheersen.
 • Stijl: Kies een ontwerp dat complementair is aan je huidige interieur.
 • Functionaliteit: Denk na over wat je wilt opbergen of tentoonstellen in het meubel.

Stem af op de rest van je interieur

Wandmeubels kunnen prachtig worden geïntegreerd met andere elementen in je interieur. Door kleuren en materialen af te stemmen op bijvoorbeeld je eettafel of salontafel, creëer je een harmonieus geheel. Voor een dynamisch effect kies je voor contrasterende kleuren of texturen.