Toon alle producten

Toon alle producten

Relaxfauteuils

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Small, medium of large... er is voor iedereen de juiste relax. Ervaar comfort zoals je het nog nooit hebt ervaren met onze selectie aan kwalitatief hoogwaardige relaxfauteuils. Deze relaxfauteuils geven je ondersteuning en comfort zodat je compleet tot rust kunt komen. Bij de relaxstoelen in deze categorie kun je kiezen tussen een lederen of een stoffen bekleding en een mechanische of elektrische bediening.

Lounge stoel

Met een relax fauteuil haal je een stijlvol multifunctioneel zitmeubel in huis.
Een relaxstoel is zowel zeer geschikt als comfortabele stoel waarop je bijvoorbeeld televisie kunt kijken als een ligstoel waarop je heerlijk kunt ontspannen. Om er zeker van te zijn dat je jarenlang zorgeloos zitcomfort beleeft aan jouw nieuwe relaxfauteuil, kun je onze aanvullende All In House Service garantie afsluiten. Zo ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitplezier.

Lederen relaxfauteuil

Onze leren relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leer en kleuren. Kom voor meer informatie over ons assortiment fauteuils en de mogelijkheden in bekleding en kleur naar één van onze winkels. Hier kun je ook de verschillende opties voor fauteuils bespreken, zo kun je kiezen voor meer comfort met verstelbare armleuningen of rugvering. In al onze winkels zijn alle meubels die je op deze pagina ziet te bezichtigen in de showroom, ook wanneer in de webshop geen voorraad staat aangegeven.

Elektrische fauteuil

Op zoek naar een elektrische zetel? Om nog comfortabeler te kunnen zitten zijn veel zetels Op zoek naar een elektrische fauteuil? Om nog comfortabeler te kunnen zitten zijn veel fauteuils verkrijgbaar met een voetensteun en kunnen ze ook als elektrische uitvoering worden besteld. Zo kun je de stoel eenvoudig verstellen. Door ons ruime assortiment in soorten leder en onze scherpe prijs kun je bij Pronto Wonen altijd een goedkope fauteuil vinden die aan jouw smaak voldoet. Neem ook eens een kijkje bij onze stoffen fauteuils!

Bekijk ook onze: fauteuils - zitfauteuils - draaifauteuils - sta-op fauteuils - elektrische fauteuils - loveseats