Hou je van het strand en een natuurlijk, licht sfeertje? In de maatschappij van nu werken veel mensen ook thuis. Soms willen we dan juist de drukte ontvluchten en zijn we op zoek naar rust. Dan is het heel fijn om een interieur te hebben waarbij je het gevoel krijgt dat je even op het strand bent en zo geheel tot rust kan komen. Met het woonthema Natural Power creëer je deze rustige beleving in jouw interieur.

Power en een natuurlijke uitstraling

Het thema Natural Power spreekt voor zich. De witte en beige tinten in combinatie met materialen van cement en beton geven power en een stoere look. Denk binnen dit thema ook aan ronde vormen. Organische vormen versterken de natuurlijke en handgemaakte uitstraling. Een rond, juten vloerkleed op een betonlook vloer staat echt heel gaaf!

Rust en licht

Als je in huis een rustig gevoel wilt gaan creëren, is licht heel erg belangrijk. Is er licht genoeg in je woonkamer of keuken? Zo ja, dan kun je aan de slag. Door veel natuurlijk licht toe te laten in huis, komt de woonstijl Natural Power goed tot zijn recht. Veel licht zorgt voor een ruimtelijk gevoel, waardoor de ruimte minder benauwd aanvoelt. Of ga op zoek naar mooie items, die je helpen om meer licht in huis te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel die het buitenlicht opvangt of aan verlichting.

De Gardolo en Marola hanglampen zijn dan een hele goede optie. De Gardolo is een hanglamp van hout en heeft een ovale vorm. Bij Natural Power willen we juist natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, rotan of linnen naar voren laten komen. Ga dus lekker mixen met verschillende kleuren, vormen en materialen.

Sfeervolle materialen

Het lichte karpet Torresani is perfect te combineren met de armstoelen Cavaletta en de eettafel Romaro. Het karpet en de kuipstoelen bestaan uit zachte materialen die heerlijk comfortabel aanvoelen. De ovale tafel past hier uitstekend bij met het teakhouten blad en de metalen kruispoot. Zo maak je binnen dit thema gebruik van mooie, ronde vormen en natuurlijke materialen. Herhaal dit binnen je interieur. Laat dit terugkomen in zowel de meubels, je accessoires en de verlichting.

Brons- en goudtinten

Om er een chiquere draai aan te geven, voeg je brons- of goudtinten toe. Het kleurgebruik is natuurlijk en gebalanceerd. Er is veel aandacht voor zachte kleuren en deze zijn goed te combineren met diepe, donkere tinten die de oerkracht van de natuur symboliseren. De materialen die je binnen je interieur wilt gaan gebruiken zijn natuurlijk en/of gerecycled. Fijn ook dat dit materialen zijn met een milieubewust uitgangspunt.

Shop online of bezoek onze woonwinkels

Wil je bijpassende meubels en accessoires shoppen in het voorjaarsthema Natural Power? Neem direct een kijkje in onze webshop of kom lang in één van onze gezellige woonwinkels.

Nog meer inspiratie opdoen?

  • Voorjaarsthema: Natural Power
    Hou je van het strand en een natuurlijk, licht sfeertje? In de maatschappij van nu werken veel mensen ook thuis.
  • Interieurtrend spice it up
    Pittig met een tintje terra, go for it. Als echte interieurliefhebbers volgen we de woontrends, zeker op het gebied van kleur, op de voet.
  • Interieurtrend Green Flow
    De natuur is altijd een grote inspiratiebron voor de huidige interieurtrends.
  • Woontrend voorjaar 2023: Summer magic
    Het is bijna voorjaar, we kunnen nu echt aftellen. Zodra de bloemen weer gaan bloeien groeit het verlangen naar de lente. Ook in huis heb jij de kriebels misschien al te pakken.