Toon alle producten

Toon alle producten

Standaard fauteuil

17 producten

Geen verdere producten.

Fauteuils

Een passende fauteuil voor in dat kleine hoekje of een heerlijke relax fauteuil voor het momentje voor jezelf. Fauteuils zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Sterker nog, het is vaak de favoriete zitplek in huis!

Trendy fauteuils

Pronto Wonen heeft een ruime collectie comfortabele fauteuils. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een stoel en een fauteuil? Een fauteuil is eigenlijk een luxe stoel met armleuningen en heeft over het algemeen een groter zitvlak dan een gewone stoel. Een fauteuil is in de meeste gevallen bekleed met leder of een stevige stof. In onze webshop vind je onder andere draaifauteuils, stoffen fauteuils en lederen fauteuils.

Tips bij het uitzoeken van een fauteuil

De keuze is reuze! En juist het enorme aantal keuzemogelijkheden maakt het kopen van een fauteuil nog niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. Waar kun je op letten bij het uitzoeken van een fauteuil?

Stijl

Ben je op zoek naar een modern en strak design of past een meer klassieke fauteuil beter bij jouw woonstijl? Bij Pronto Wonen vind je verschillende stijlen in het assortiment. Wij raden aan om bij het kiezen van een stijl rekening te houden met de overige meubels die in de kamer staan.

Materiaal

Bij het kopen van fauteuils moet je een keuze maken voor het materiaal van de bekleding. Elk materiaal heeft zijn voor,- en nadelen en het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken.

Kleur

Onze fauteuils zijn in verschillende kleuren leverbaar. Houd bij de keuze van de kleur rekening met de omgeving waar hij komt te staan.

Zithoogte en zitdiepte

De ideale zithoogte en zitdiepte is mede afhankelijk van je lichaamslengte. Voor optimaal zitcomfort is het belangrijk om dit goed af te stellen. Proefzitten in de winkel kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen met onze experts kun je bepalen welke fauteuil het beste bij je past.

Kies het zitcomfort (zacht, medium, hard)

Ook de hardheid van de rugleuning en zitting is belangrijk voor optimaal zitcomfort. Deze keuze is zeer persoonlijk. Waar voel jij je het meest prettig bij? Een stoel waar je lekker in weg kunt zakken of juist een wat steviger fauteuil?

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je een fauteuil kiest die bij je past!

Bekijk ook onze: fauteuils - draaifauteuils - relaxfauteuils - sta-op fauteuils - elektrische fauteuils - loveseats