117 producten

117 producten

Eettafels

117 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Perfect afgestemd op jouw interieur

Eettafels zijn niet zomaar een meubelstuk, ze zijn het middelpunt van ons huis. Het is de plek waar we samenkomen om te genieten van lekker eten en goede gesprekken te voeren met vrienden en familie. De juiste eettafel kan een groot verschil maken in de sfeer van je interieur. Ik zal je alles vertellen over de verschillende soorten eettafels en waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte tafel voor jou.

Het juiste formaat eettafel

Van stoer naar robuust tot onderhoudsvriendelijk. Met Pronto Wonen ga je altijd gezellig aan tafel. Een eettafel voor iedere keuken of eetkamer. In ons eettafelassortiment hebben we exemplaren verkrijgbaar in allerlei formaten en vormen. Zo vind je ruime eettafels van 220x100 cm, maar ook compacte eetkamertafels van 160x90 cm. Hieronder lichten we verschillende uitvoeringen toe:

Ronde eettafels

Wil je graag een gezellige sfeer creëren aan tafel? Dan is een ronde eettafel misschien wel iets voor jou. Een ronde eettafel zorgt namelijk voor een intiemere sfeer dan een rechthoekige tafel. Bovendien is een ronde tafel erg geschikt voor kleinere ruimtes, omdat er geen hoeken zijn waar je je aan kunt stoten. Ronde eettafels zijn er in kleine exemplaren, geschikt voor 4 personen, tot aan grote tafels voor wel 8 personen.

Ovale eettafels

Ben je op zoek naar een unieke vorm eettafel? Dan is een ovale eettafel wellicht iets voor jou. Een ovale eettafel heeft de voordelen van een ronde eettafel, namelijk een intieme sfeer, maar biedt daarnaast ook nog genoeg ruimte voor meerdere personen. Een ovale eettafel staat prachtig in een wat grotere ruimte en kan een echte eyecatcher zijn in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een ovale eettafel van hout als je houdt van een warme en natuurlijke uitstraling.

Ruimtebesparend: uitschuifbare eettafels

Heb je regelmatig veel gasten over de vloer? Dan is een uitschuifbare eettafel ideaal. Een uitschuifbare eettafel biedt namelijk de mogelijkheid om de tafel groter te maken wanneer er meer gasten zijn. Hierdoor hoef je niet altijd een grote tafel in huis te hebben maar kun je wel altijd genoeg zitplaatsen creëren.

Favoriet: houten eettafels

Houd je van een warme en natuurlijke uitstraling? Dan is een houten eettafel wellicht iets voor jou. Houten eettafels zijn er in allerlei soorten en maten, van robuust tot elegant. Het mooie aan houten eettafels is dat ze steeds mooier worden naarmate de tijd verstrijkt en ze gebruikt worden. Daarnaast zijn houten eettafels over het algemeen erg duurzaam en gaan ze lang mee. Kies bijvoorbeeld voor een stoere boomstamtafel als je houdt van een landelijke uitstraling of ga voor een strakke houten tafel met rechte poten voor een moderne look.