42 producten

42 producten

Opbergkasten

42 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
  Opbergkast Metvint (76 Cm) mangohout
  Opbergkast Metvint (76 Cm) mangohout

  € 849,00

  € 649,00

 24. voorraad
  Opbergkast Metvint (76 Cm) mangohout
  Opbergkast Metvint (76 Cm) mangohout

  € 899,00

  € 699,00

Geen verdere producten.

Opbergkast

Alles netjes weggewerkt achter een paar dichte deuren en in lades. Een opbergkast is onmisbaar in ieder huis. Wie heeft 'm nou niet? Maar waar moet je op letten, voordat je een opbergkast koopt? En hoe zorg je ervoor dat die past bij de stijl van jouw interieur?
Bij Pronto Wonen hebben we een uitgebreid assortiment opbergkasten. Hoog en laag. Breed en smal. Dicht en half open. Wat jouw wensen ook zijn, bij Pronto Wonen vind je altijd de opbergkast die je zoekt!

Allerlei opbergkasten

Opbergkasten zorgen voor een opgeruimde kamer en dragen bij aan de sfeer van de ruimte. Bij ons vind je verschillende dressoirs, wandkasten, boekenkasten, buffetkasten en vitrinekasten. Dus of je nou op zoek bent naar een kast voor in de slaapkamer of een dressoir voor in de woonkamer, wij hebben de kast die aansluit bij jouw woonwensen. In elke stijl en voor elk doel ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie en voordelige opbergkast. Om te bepalen of de opbergkast past bij jouw huidige interieur, moet je allereest kijken naar de ruimte waar de opbergkast komt te staan. Over het algemeen wordt een opbergkast in de woonkamer gezet, zodat je er al je veelgebruikte spullen in kwijt kan en er eenvoudig bij kan als je ze nodig hebt. Is de ruimte wat kleiner, kies dan voor een smalle hoge opbergkast. Zo kan je toch genoeg spullen kwijt, maar houd je voldoende ruimte over voor de rest van je interieur. Heb je meer ruimte, combineer dan eens twee verschillende opbergkasten. Daarmee voeg je wat speelsheid toe aan je interieur.

Half open opbergkast

Bij Pronto Wonen vind je niet alleen dichte opbergkasten, maar ook uitvoeringen met open delen of glazen deuren. Die zijn ideaal om wat meer sfeer en een persoonlijke touch aan je kamer te geven. Zo bieden de open ruimtes bijvoorbeeld plek voor persoonlijke spullen als fotolijstjes, vazen of mooi servies. De opbergkasten zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren hout en zijn onderdeel van de verschillende woonprogramma's van Pronto Wonen. Daarmee houd je heel eenvoudig dezelfde stijl aan in je huis.

Praktische tips

Om je te helpen bij het uitzoeken van de ideale opbergkast, hebben we een aantal praktische tips op een rij gezet voor je. Stel jezelf voordat je begint, de volgende vragen:

 • Moet de opbergkast puur een praktische functie hebben of moet er ook ruimte zijn voor decoratieve spullen?
 • Wat is je budget? Door een bedrag te bepalen dat je wilt uitgeven, kun je gerichter zoeken.
 • Waar komt de opbergkast te staan? En wat is de ruimte die je hebt? Vergeet daarbij niet om rekening te houden met de looproutes in huis.
 • Welke kleur en materiaal past bij je interieur? Een houten of metalen opbergkast?

Kom de opbergkasten bekijken

Alle opbergkasten kun je rustig zelf bekijken in één van onze showrooms. Daar vind je ook alle andere meubels die op de website staan. Bovendien kunnen onze interieurspecialisten al jouw vragen beantwoorden en je ondersteunen bij het vinden van de juiste opbergkast. Zien we je snel?

Kast voor je woonkamer

Kasten zijn er in veel verschillende soorten en maten, gelukkig maar, want je interieur kan niet zonder opbergruimte! Of je nou op zoek bent naar een grote linnenkast voor je kleding of een boekenkast, bij Pronto Wonen ben je aan het juiste adres.

Mooie Buffetkasten of boekenkasten

Bij Pronto Wonen vind je een ruim aanbod aan kasten in alle soorten, maten, stijlen en kleuren. Opbergkasten en buffetkasten zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor een opgeruimde kamer en dragen bij aan de sfeer van de ruimte. Bij ons vind je verschillende dressoirs, wandkasten, boekenkasten en vitrinekasten. Dus of je nou op zoek bent naar een kast voor in de slaapkamer of een dressoir voor in de woonkamer, wij hebben de kast die aansluit bij jouw woonwensen.
In elke stijl en voor elk doel ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie en voordelige opbergkast en vitrinekast.