81 producten

81 producten

Eetkamerstoelen

81 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Stoelen kopen?

Aan tafel... met een stoel van Pronto. Aan een eettafel wil je ontspannen zitten en eten. Met de collectie Pronto eetstoelen is dit geen probleem meer. De eetkamer wordt tegenwoordig veel meer gebruikt als leefruimte dan vroeger. Hierdoor is de vraag naar comfortabele, stijlvolle zitmeubelen sterk toegenomen. In het eetstoel assortiment is een ruime diversiteit te vinden. Er zijn diverse kleuren, vormen, poten en materialen mogelijk. Veel eettafel stoelen zijn naar wens te bestellen, met bijvoorbeeld een bepaald stiksel, handgrepen of parketwielen en ook eetkamerstoelen met een armleuning.

Eetkamerstoelen kopen

Onze eettafel stoelen collectie is eenvoudig te combineren met onze eettafels, of bij jouw huidige eettafel. Wanneer je jouw eettafel niet gebruikt om aan te eten, is het erg leuk om hier enkele woonaccessoires op te zetten. Zet hier bijvoorbeeld enkele vazen of kaarsen weg. Eventueel op een dienblad, zodat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Match de woonaccessoires met de kleur van de eetkamerstoelen voor een mooi effect.

Sfeer creëren in huis

Om het assortiment eetstoelen met eigen ogen te zien, ben je van harte welkom in één van onze woonwinkels. Daar vind je alle producten die op de webshop vermeld staan, ook wanneer er geen voorraad staat aangegeven. In de winkel kan je tevens meer informatie verkrijgen over de eetkamer stoelen en de mogelijkheden die hierin mogelijk zijn qua bijvoorbeeld kleur en bekleding.

Bekijk de rest van ons assortiment stoelen: