38 producten

38 producten

Kapstokken

38 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
  Kapstok Rimello zwart
  Kapstok Rimello zwart
  € 149,95
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
  Kapstok Cabiano zwart
  Kapstok Cabiano zwart
  € 159,95
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
  Kapstok Cabiano zwart
  Kapstok Cabiano zwart
  € 199,95
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
  Kapstok Rimello zwart
  Kapstok Rimello zwart
  € 69,95
 22. voorraad
  Kapstok Rimello zwart
  Kapstok Rimello zwart
  € 119,95
 23. voorraad
 24. voorraad
  Kapstok Metvint 7 haken mangohout
  Kapstok Metvint 7 haken mangohout

  € 49,95

  € 39,95

Geen verdere producten.

Kapstok

De hal is de plek waarin je mensen verwelkomd. Die moet er dus uitnodigend uitzien. Met de juiste opbergmogelijkheden maak je de hal opgeruimd en stijlvol. Ben je op zoek naar een mooie kapstok? Bij Pronto Wonen vind je een uitgebreid assortiment kapstokken in verschillende stijlen en afmetingen.

Trendy kapstok

De kapstok heeft zich over de laatste jaren ontwikkeld van een simpel en noodzakelijk onderdeel van de hal, tot een design object dat ook decoratief is. Natuurlijk blijft de hoofdfunctie van een kapstok het dragen van jassen, maar een kapstok wordt steeds vaker in het interieur betrokken. De kapstok moet een mooie toevoeging zijn aan je hal, dat is immers de plek waar mensen binnenkomen. De kapstokken van Pronto Wonen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Uiteenlopend van natuurlijk hout tot industrieel rvs. Gaaf in een industrieel of modern interieur. Voor ieder wat wils.

Kapstok online bestellen

Een kapstok is een prima woonaccessoire om online te bestellen. Je kunt thuis opmeten hoeveel ruimte je hebt en aan de hand daarvan al een selectie maken. Zoek je een wandkapstok die weinig ruimte inneemt? Of een kapstok met een plank waarop je handschoenen, sjaals en mutsen kunt opbergen? Keuzes keuzes... Je vindt ze allemaal in onze webshop. Natuurlijk speelt de kleur en materiaalkeuze ook een rol. Wat past het beste in jouw interieur? Warm hout in combinatie met bronskleurig metaal geeft een rustieke sfeer, terwijl RVS een koele moderne uitstraling heeft. Voor de liefhebbers van een Scandinavisch interieur zijn er ook kapstokken gemaakt van blond hout met witkleurig metaal. Prachtig minimalistisch.

Kapstokken bij Pronto Wonen

Je kunt al onze kapstokken natuurlijk ook offline bekijken. Je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels om alle kapstokken in onze showroom te komen bekijken. Ook wanneer er in de webshop geen voorraad wordt aangegeven, zijn de kapstokken gewoon te bezichtigen in de showroom. Struin door de winkel en doe inspiratie op voor jouw interieur. In onze winkels adviseren we je graag over jouw perfecte kapstok. We geven ook meer informatie over de mogelijkheden in uitvoering en afmeting. We denken graag met je mee.