100 producten

100 producten

Verlichting

100 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Verlichting in huis: sfeervol en functioneel

Goede verlichting in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is essentieel voor het creëren van een cosy sfeer en het verbeteren van de functionaliteit van de ruimte. Er zijn verschillende soorten verlichting die geschikt zijn voor onder andere de woonkamer. Hieronder bespreken we de meest populaire opties:

Plafondverlichting

Hanglampen en plafondlampen zijn de meest populaire opties voor verlichting. Deze lampen dienen vaak als hoofdverlichting, omdat ze veelal op een centraal punt in de ruimte geïnstalleerd worden. Hierdoor zijn de meeste lampen ontworpen om brede lichtstralen door te laten en zo de ruimte voldoende te verlichten. Plafondverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot industrieel.

Bekijk hier alle hanglampen

Wandverlichting

De wandlamp wordt vaak gebruikt om specifieke objecten of gebieden in de ruimte te accentueren. Ook als je een eyecatcher toe wilt voegen is dit het type verlichting dat je zoekt. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende dierenlamp of voeg een vleugje chic toe met een gouden variant.

Bekijk hier alle wandlampen

Tafelverlichting

Tafellampen zijn een handige optie voor verlichting. Deze zijn uitstekend geschikt voor functioneel gebruik, bijvoorbeeld om je lees- of werkplek beter te verlichten. Of als sfeervolle toevoeging op de tv-meubel of op je dressoir. Voor elke woonstijl vind je in onze collectie een geschikt exemplaar.

Bekijk hier alle tafellampen

Vloerlampen

Vloerlampen zijn een mooie aanvulling op je interieur en uitstekend als accentverlichting. Ze worden vaak gebruikt om specifieke delen van de ruimte te verlichten. Wil je een mooi geheel creëren met je verlichting? Kies dan voor verlichting uit dezelfde serie.

Bekijk hier alle vloerlampen

Shop verlichting direct online of in onze woonwinkels

Bij Pronto Wonen bieden we je online een ruim aanbod aan lampen. Zo heb je in een oogopslag een overzicht van de mogelijkheden. Liever de collectie in het echt bekijken? Kom gezellig langs in één van onze woonwinkels. Zien we je snel? Bekijk hier welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit.