19 producten

19 producten

Boekenkasten

19 producten

Geen verdere producten.

Boekenkast kopen?

Bij Pronto Wonen vind je een ruim assortiment boekenkasten van hoge kwaliteit. Heb je een landelijk of modern interieur? Bij Pronto Wonen ben je aan het juiste adres voor de perfecte boekenkast!

Design boekenkast

Ben je op zoek naar kast met een modern design? Dan ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres! Onze design kasten zijn voorzien van een strakke vormgeving en passen perfect in een moderne inrichting. Je kunt een boekenkast helemaal naar eigen inzicht stylen. Ben je toe aan iets anders? Je zet er makkelijk andere spullen in om een hele nieuwe stijl te maken! Berg je boeken of andere woonaccessoires mooi op in één van onze mooie kasten!

Houten boekenkast

Onze boekenkasten zijn gemaakt van hout. Er zijn uiteraard verschillende kleuren en houtsoorten mogelijk, denk hierbij aan eiken, teakhout of acaciahout. Ze hebben allemaal weer een eigen unieke uitstraling. Van een moderne grijze kleur naar een warme houtkleur. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het beste past bij jouw interieur? Kom dan eens langs in één van onze winkels, we adviseren je graag over de perfecte boekenkast voor jouw inrichting!

Open boekenkast

Omdat een boekenkast aan de voorzijde niet wordt afgesloten zijn deze kasten ideaal voor het opbergen van spullen die je wilt laten zien, of regelmatig pakt en binnen handbereik wilt hebben. Zet hem in je woonkamer, eetkamer of misschien wel kantoor. Door de open voorzijde is een boekenkast zeer geschikt om leuke woonaccessoires in te plaatsen, zo is je kast naast praktisch ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur. Zet je mooiste boeken, woonaccessoires of andere spullen in de open kast en creëer je eigen pronkkast. Tip: met mooie foto's maak je je interieur persoonlijk en uniek. Print ze uit op papier, canvas of aluminium!

Boekenkast van hout en metaal

Naast volledig houten kasten, hebben we ook een bijzondere kast van hout en metaal in ons assortiment. De combinatie van warm eikenhout en koud staal geeft een spannend contrast. Deze uitvoering past perfect bij een industriële inrichting. Wil je onze boekenkasten toch liever eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze woonwinkels!