10 producten

10 producten

Wandlamp

10 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
  Wandlamp mat zwart
  Wandlamp mat zwart
  € 69,95
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
  Wandlamp mat zwart
  Wandlamp mat zwart
  € 69,95
 8. voorraad
 9. voorraad
  Wandlamp mat zwart
  Wandlamp mat zwart
  € 69,95
 10. voorraad
Geen verdere producten.

Wandlamp kopen?

Wandlampen zijn een populaire keuze voor verlichting in huis. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief en creëren een unieke sfeer. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten wandlampen, hoe je de ideale lamp vindt en waar je onze complete collectie bekijkt.

Wandlampen geschikt voor iedere woonstijl

Er zijn veel verschillende soorten wandlampen beschikbaar denk bijvoorbeeld aan lampen die geïnspireerd zijn op de moderne, industriële en landelijke stijlen. Moderne lampen zijn vaak strak en minimalistisch, terwijl landelijke lampen vaak meer gedetailleerd of robuuster zijn. Welke look je ook wilt creëren, er is altijd een exemplaar die bij jouw interieur past.

Verschillende kleuren

Naast de diverse stijlen, is er ook veel variatie te vinden in kleur. Van zwart en wit tot goud en koper, er is voor elke smaak een wandlamp te vinden. De kleur van de lamp heeft een grote impact op de sfeer in de ruimte. Zwart zorgt bijvoorbeeld voor een stoere uitstraling en geeft absoluut een boost aan je inrichting. Goud is een stralende toevoeging voorziet de ruimte van een luxueuze touch.

Zo vind je de ideale wandlamp

Om de ideale wandlamp te vinden, is het belangrijk om eerst na te denken over de functie van de lamp. Wil je deze als hoofd- of sfeerverlichting gebruiken? Dit heeft invloed op het formaat en de hoeveelheid licht die de lamp uitstraalt. Kijk ook of de lamp direct of indirect licht uitstraalt. Een directe lichtbron schijnt rechtstreeks op het oppervlak. Straalt de lamp indirect licht uit, dan wordt dit weerkaatst door de omgeving. Dat maakt direct licht uitstekend voor functioneel gebruik en indirect licht voor extra sfeer.

Bekijk onze complete collectie

Bij Pronto wonen kun je zowel online als in één van onze woonwinkels onze ruime collectie aan wandlampen bekijken. Kijk direct in onze webshop of kom gezellig langs een winkels bij jouw in de buurt. Zien we je snel?