één uur shoppen op afspraak

Wij zijn heel blij dat we je op afspraak weer mogen verwelkomen in één van onze winkels. De plek waar we persoonlijk voor je klaar staan voor ons gratis interieur- of stylingadvies passend bij onze meubelen en accessoires. Je kunt ook zelf in alle rust al ons woonnieuws bekijken en je laten inspireren door de nieuwste woonaccessoires passend bij de thema's van dit voorjaar. Wij zijn er klaar voor, kom je ook?

Plan je afspraak
Is het tijd voor verandering in je huis, maar weet je nog niet zo goed hoe? Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droominterieur. Of heb je een korte vraag of wens je een productdemonstratie aan huis? Plan hieronder je afspraak precies zoals jij het wil.

Productdemonstratie aan huis
Ben je op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoelen? Maar wil je eerst proefzitten en/of advies of het meubel zal passen in je interieur? Wij komen graag naar je toe voor ons gratis product- en interieuradvies. En we nemen dan uiteraard geheel gratis jouw gekozen bank, stoel of fauteuil mee. Na ontvangst van je aanmelding, neemt de winkel van jouw keuze contact met je op voor het inplannen van de afspraak. Plan hier je afspraak aan huis.

Productinformatie
Heb je korte of uitgebreide vragen over onze meubelen of accessoires? Of heb je een interieurvraag over de inrichting van je woonkamer? Dan kunnen wij je naast het advies aan huis of in onze winkel, je ook telefonisch helpen. Ook via de telefoon kunnen wij je helpen bij het samenstellen van bijvoorbeeld een hoekbank of een mooie eetkamerset. Na ontvangst van je aanmelding, neemt de winkel van jouw keuze contact met je op voor het inplannen van de afspraak. Plan hier je telefonische afspraak.

Interieuradvies
Voor ons gratis interieuradvies kun je op afspraak terecht bij één van onze winkels. Maar ook persoonlijk bij jou thuis of op afstand via videobellen.Tijdens onze afspraak bespreken we je persoonlijke woonwensen en -vragen. We geven een heldere uitleg en advies over al onze meubelen of accessoires en de vele mogelijkheden. Ook adviseren we je over het kleurgebruik en de combinatie van materialen, de styling, de verlich-ting en de indeling van de ruimte(s). Na ontvangst van je aanmelding, neemt de winkel van jouw keuze contact met je op voor het inplannen van de afspraak. Plan hier je interieuradvies afspraak

Stylingadvies
Wil je snel een nieuwe sfeer in huis? Of vind je het lastig om de juiste woonaccessoires te combineren? Wens je hulp bij het opmaken van een dienblad en/of bij het schikken van onze decobloemen? Kies dan voor het stylingadvies van Pronto Wonen in onze winkel, bij jou thuis of via videobellen. Na ontvangst van je aanmelding, neemt de winkel van jouw keuze contact met je op voor het inplannen van de afspraak. Plan hier je sylingadvies afspraak