Toon alle producten

Toon alle producten

Bartafels

13 producten

Geen verdere producten.

Bartafel kopen?

Vind je het ook zo gezellig om 'hoog' te eten? Kijk dan eens bij onze bartafels! Ze zijn er in verschillende kleuren en afmetingen. En passend bij veel woonstijlen!

Bartafel van hout

Wil je een gezellige eetplek creëren in de (woon-) keuken? Een plek waar je snel even gaat zitten, of staan, om een snel ontbijtje te eten? Of een wijntje te drinken met gezelschap voor het eten? Denk dan eens aan een bartafel! Hoog zitten geeft een andere sfeer dan 'gewoon' aan tafel zitten. Het assortiment van Pronto Wonen bestaat uit verschillende soorten bartafels. Veelal uitgevoerd in warme houtsoorten als eiken, teak en acaciahout. Wat past het beste in jouw interieur?

Hoge tafel

Naast volledig houten bartafels, hebben wij ook bartafels met een stalen onderstel in onze collectie. Een ontzettend stoere en mooie combinatie! Deze modellen zijn een prachtige toevoeging aan een industrieel of Scandinavisch interieur. Hoewel de materialen overeenkomen, zijn er twee totaal verschillende tafels! Kies je voor de stoere, robuuste met een dik grof blad? Of toch juist voor een verfijnde tafel met een slank silhouet? It's up to you!

Bartafel met krukken

Bij een gezellige bartafel horen natuurlijk ook barkrukken! Het is belangrijk dat de hoogte van de kruk matcht met de hoogte van de tafel. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook gewoon lekker zitten! Onze barkrukken met armleuning blinken uit in zitcomfort en zijn geschikt om de hele avond aan te tafelen! Kies je voor stoer leer, of toch liever een mooie stof?

Bartafels bij Pronto Wonen

We snappen dat je het fijn vindt om onze bartafels in het echt te kunnen bekijken. Proefzitten is ook belangrijk! Daarom ben je van harte welkom in één van onze woonwinkels om alle bartafels in onze showroom te komen bekijken! Ook wanneer er in de webshop geen voorraad wordt aangegeven, zijn de bartafels gewoon te bezichtigen in de showroom. Laat je inspireren en bekijk op je gemak al onze meubels en woonaccessoires. In onze winkels adviseren we je graag over de beste bartafel voor jouw ruimte! We kunnen je desgewenst ook meer informatie geven over de mogelijkheden in uitvoering en afmeting. Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee.