Het najaar is een prachtig seizoen! Een seizoen waarin veel mensen genieten van de verandering van kleuren, weer de gezelligheid in huis en de knusse sfeer. Als je dan weer van plan bent om je huis weer klaar te maken voor de herfst, delen we graag de nieuwe najaarsthema's om het gezellig en sfeervol te maken. Haal warme, herfstachtige kleuren in je huis met kussens, dekens, gordijnen of decoractie items. Denk aan tinten zoals Elegant Black, Green Touch, Soft Chique, Warm Natural.

Elk seizoen brengt nieuwe trends en inspiratie voor interieur ontwerp met zich mee. Voor dit najaar zijn er talloze mooie thema’s waar je mee kunt spelen om je huis een gezellige en frisse uitstraling te geven.

Enkele populaire nieuwe najaarsthema’s:

Elegant Black

Het eerste thema Elegant Black is een prachtige interieurstijl die een gevoel van klasse, verfijning en tijdloosheid uitstraalt. Het gebruik van zwart als hoofdkleur kan een elegant effect geven aan je interieur. Dit is stijlvolle en tijdloze keuze. Het gebruik van zwart als hoofdkleur in combinatie met warme accenten kan een gevoel van luxe en verfijning aan je interieur geven.

Het gebruik van zwart in je interieur kan op verschillende manieren zoals in meubelen, accessoires, textiel of zelfs in muur- en vloerbedekking. De veelzijdigheid van deze kleur biedt talloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen en een interieur te creëren dat uniek en aantrekkelijk is.

Of je nu kiest voor een volledig zwart interieur voor die stoere en gedurfde uitstraling, of het subtiel toepast als accentkleur om zo een vleugje elegantie toe te voegen, de Elegant Black interieurstijl zal zeker indruk maken.

Green touch

Het interieursthema Green Touch richt zich op de natuurlijke, groene elementen in je interieur. Het biedt een geweldige manier om een vleugje natuur in je huis te brengen en een rustgevend gevoel van de natuur te ervaren. Door het gebruik van veel planten kan je in je interieur een ontspannen en rustgevend gevoel creëren. Hierdoor krijgt je huis een natuurlijke uitstraling. De verschillende tinten groen die worden gebruikt, variëren van diep en weelderig tot zacht en fris, wat een verfrissende veelzijdigheid aan je interieur toevoegt.  

Soft Chique

Het derde thema is Soft Chique. Binnen dit thema staan rijke texturen en luxe materialen centraal. Deze dragen bij aan de chique uitstraling van je interieur. Materialen zoals velours en bont worden gebruikt in stoffen en decoratieve elementen, waardoor een gevoel van weelde en comfort ontstaat. Verschillende soorten natuursteen geven een goede toevoeging aan een chique interieur. 

De basiskleuren binnen deze stijl zijn bruintinten zoals oker, terra en roest. Door te spelen met stoffen, elegante kleuren en aandacht voor details, kun je met Soft Chique een unieke en gezellige sfeer creëren in huis. Met Soft Chique kun je een ruimte tot leven brengen met een verfijnde en gezellige uitstraling, die een blijvende indruk achterlaat bij iedereen die je huis betreedt.  

Warm Natural

Het vierde thema is Warm Natural. Dit thema omarmt een licht en natuurlijk kleurenpalet, waarbij zachte en natuurlijke tinten zoals wit, beige en zand de hoofdrol spelen. Daarnaast kunnen ook enkele aardse tinten zoals lichtbruin en lichtgrijs worden toegevoegd om de warmte en gezelligheid te versterken. 

Het doel is om een rustgevende omgeving te creëren waarin de nadruk ligt op eenvoud en comfort. Als het gaat om materialen, worden natuurlijke en organische texturen vaak gebruikt om het Warm Natural thema tot leven te brengen. Denk aan hout, linnen, katoen, wol, natuursteen, rotan en riet.  

Het is belangrijk om bij het creëren van een Warm Natural thema te spelen met texturen en lagen om de ruimte een gevoel van diepte en warmte te geven. Door gebruik te maken van deze kleuren en materialen kun je een gezellig en harmonieus interieur creëren. 

Elk van deze thema’s heeft zijn eigen unieke charme en kan worden aangepast aan je persoonlijke smaak en voorkeuren. Het kiezen van één van de thema’s helpt je om een uitnodigende ruimte te creëren waar jij je comfortabel voelt.

Veel plezier weer met het inrichten van je huis en het creëren van een sfeer die bij je past!

Nog meer inspiratie opdoen?

  • Ontdek de nieuwste najaarsthema’s van 2023
    Het najaar is een prachtig seizoen! Een seizoen waarin veel mensen genieten van de verandering van kleuren, weer de gezelligheid in huis en de knusse sfeer!
  • Zo kies je in 5 stappen jouw ideale tv-meubel [incl. stylingtips]
    Geniet jij in de woonkamer ook van prachtige films en mooie series? Kijk jij met veel plezier tv en ben je op zoek naar een mooi meubel bij de televisie, zodat je de styling in de woonkamer compleet kan maken?
  • Welke kleuren passen bij jouw favoriete woonstijlen?
    Of je nu net de sleutels hebt ontvangen van je droomwoning of gewoon de uitstraling van je huidige interieur wilt vernieuwen, het vinden van de juiste kleuren is van cruciaal belang om de gewenste sfeer en uitstraling te vinden.
  • Voorjaarsthema: Natural Power
    Hou je van het strand en een natuurlijk, licht sfeertje? In de maatschappij van nu werken veel mensen ook thuis.