Het najaar staat voor de deur, en dat betekent dat we ons langzaam gaan klaarmaken voor gezellige avonden in ons huis. Eén van de trends trend die we dit najaar gaan zien is het gebruik van groen in je interieur. Hiermee haal je de rustgevende en verfrissende sfeer van de natuur in huis. In deze blog lees je alles over het najaar thema Green Touch en vertellen we hoe je deze trend toepast om je huis om te toveren tot een groen paradijs.  

Groene tinten: een natuurlijke keuze 

Bij Green Touch we diverse groene tinten die prachtig met elkaar gecombineerd worden. Vooral de vergrijsde groene kleuren voeren de boventoon. Denk aan tinten zoals olijfgroen en saliegroen. Deze zachte, gedempte kleuren brengen een gevoel van rust en sereniteit in je interieur.

Mix & Match met warme kleuren 

Om groen in je interieur echt te laten stralen, combineer je het met beige en bruine tinten. Deze kleuren vormen een harmonieus geheel en zorgen voor een gebalanceerde uitstraling. Ook dienen ze als een sterke basis voor de groene accenten in je huis. Wil je graag een frisse touch toevoegen? Dan is wit de perfecte aanvulling.  

Natuurlijke elementen en texturen 

Een belangrijk onderdeel van de woontrend Green Touch is het gebruik van natuurlijke items. Denk hierbij aan pluimen, grassen en takken. Met deze decoraties haal je de natuur direct in huis en zorgen ze voor een gezellig ‘buitengevoel’. Plaats ze in vazen, manden of gebruik ze als tafeldecoratie voor een extra vleugje natuurlijke schoonheid.  

Tip: wil je graag planten en bloemen die eindeloos meegaan? In onze woonwinkels kun je naar hartenlust combineren met onze ruime collectie aan kunsttaken en -bloemen.  

Een groene touch in elke ruimte 

Dankzij de veelzijdigheid van dit thema is het eenvoudig in heel je huis door te voeren. In de woonkamer kun je kiezen voor groene kussens, plaids of een groene fauteuil als eyecatcher. In de slaapkamer creëer je een oase van rust met groen beddengoed en woonaccessoires. Zelfs in de keuken introduceer je dit thema in een handomdraai door een paar planten toe te voegen.  

Ontdek de kracht van Green Touch 

Dit najaarsthema brengt een gevoel van kalmte en warmte in huis, waardoor je optimaal geniet van de komende herfst- en wintermaanden. Ga op ontdekkingstocht en vind de perfecte groene elementen die bij jouw interieur passen. Bij Pronto Wonen hebben we een uitgebreide collectie meubelen en accessoires die naadloos aansluiten op het thema Green Touch. Haal de natuur in huis, shop online of in één van onze Pronto Woonwinkels. Zien we je snel? 

Nog meer inspiratie opdoen?