Bij Pronto Wonen wachten wij, net als jij, met smart op het voorjaar. De zon die volop door de ramen naar binnen straalt en temperaturen die zachtjes aan oplopen. Om je interieur alvast klaar te stomen voor de lente, hebben we 4 gloednieuwe thema’s voor je samengesteld. De thema’s Enjoy, Earth Moods, Daily Sun en Beautiful Moments, hebben ieder hun unieke stijl en charme. We vertellen je er graag alles over. Pak er een bak koffie of thee bij en laat je verrassen door de gezelligste thema’s. 
 
In mediterrane sferen met Enjoy 
De ultieme vakantiesfeer, maar dan in je eigen huis. Het kan! Met Enjoy creëer je thuis een ontspannen mediterrane ambiance. Levendige groentinten gecombineerd met een vleugje citroen en terra vormen samen een rijk kleurenpalet. Om deze sfeer te versterken vullen we het thema aan met planten, rotan, riet. En niet te vergeten, zacht witte kleurnuances. Als kers… of om alvast in de stemming te komen, citroen op de taart voeg je een kleurrijke fruitvormige vaas toe.  
 
De woonseries die perfect op dit thema aansluiten zijn; de warme tinten van Adanti, het iets vergrijsde Hevano, het sfeervolle Romaro en de frisse looks van Ricco. Verder zien we in de basis veel rust, zoals meubelen in de kleuren beige, bruin en grijs. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze tijdloze favorieten; Terzo of Tantini. 

50 tinten bruin met Earth Moods 
Naturellen weten al een tijdje hun weg te vinden naar de Nederlandse interieurs. Ook dit voorjaar zien we deze harmonieuze sfeer terug, waarin wit, bruin en zwart de boventoon voeren. Voor een glamoureuze touch is goud een absolute smaakmaker. Een tikkeltje spannender? Maak het spicy met etnische prints in de vorm van een vloerkleed, behang of kussens. Fleur het geheel op met levendige boeketten van verschillende kleurrijke bloemen. Heb je geen groene vingers? Ook daar hebben we aan gedacht met een ruime collectie aan levensechte kunstbloemen.   

Volledig matchend bij dit thema zijn de woonseries; Aska, Belvio, Lavio en Nero. Deze series hebben met elkaar gemeen dat ze een moderne uitstraling hebben en zich helemaal thuis voelen in de interieurs van nu. Voor een stoer randje ga je voor de metalen kasten van Orizone. Qua banken en stoelen zien we veel afgeronde vormen en zelfs ronde banken zoals U-bank Aziri.  

Dagelijkse dosis zonnestralen met Daily Sun 

Pak je zonnebril maar uit de kast, want Daily Sun biedt een inspirerende kleurexplosie. Waarin, hoe kan het ook anders, de kleur geel het stralende middelpunt is. Zelfs op regenachtige dagen, geeft dit thema jouw interieur een flinke boost aan vrolijkheid en energie. Als warme toevoeging worden de opvallende oker- en mosterdtinten gemixt met terra en roestkleuren, waarbij gouden accenten de match zijn voor de extra glans. Voor de decoratie vormen materialen van keramiek, gekleurd glas en riet de basis. 

Je maakt dit thema compleet met een tintje hout van de woonseries Atrio, Mesola, Piastra, Ricardi en Verato. Voeg daar een comfortabele bank als Barrio aan toe en je hebt een plek om eindeloos te loungen. Zitmeubelen die daar uitstekend bij passen zijn de stoere Oro eetkamerstoelen en Tuenno relaxfauteuil. 

Touch of Blue met Beautiful Moments 

Terug van weggeweest is het sprankelende blauw in Beautiful Moments. Het klassieke Delfts blauw, gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals riet en rotan. Samen zorgen ze voor een bijzonder en rustgevend contrast. De bruine naturellen voeren de boventoon die versterkt worden door droogbloemen en pluimen. Voor een robuuste touch voeg je materialen als keramiek, glas en beton toe.  

In de woonseries zien we natuurlijke bruintinten veelvuldig terugkomen. Denk aan meubelen van Aleno, Scuro, Valvola en Veneta. Voor een stoer tegenwicht kun je kiezen voor het metaal van Carpino. Andere toppers voor dit thema zijn de eetkamerstoelen Turelli en de banken Tusari.  

Ontdek onze woonthema’s in de winkel 
Je hebt alvast een glimp opgevangen van onze nieuwe woonthema's, maar je beleeft ze pas écht in onze Pronto Woonwinkels. Daar zie je de 4 moodboards ‘Enjoy, Earth Moods, Daily Sun en Beautiful Moments’ terugkomen in de nieuwste woonaccessoires en inrichting van de woonstudio's. Zo zorgt Pronto Wonen voor verrassend gezellige wooninspiratie. Zien we je snel? 

Nog meer inspiratie opdoen?