Het vierde woonthema voor dit najaar is Warm Natural. Ben je niet van een 'druk' interieur maar meer in, voor licht en rustig? Wil je graag wat warmte en sfeer dan is dit thema perfect voor jou. Bij Warm Natural staan de lichte en natuurlijke kleuren centraal en ligt de nadruk op rust en eenvoud. Lees je mee?

De juiste materialen

In een Warm Natural interieur wordt veel gebruikt gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Organische texturen brengen dit thema tot leven. Je ziet veel materialen van hout, linnen, katoen, wol, natuursteen, rotan en riet, ideaal om mee te combineren.

Door te spelen met kleur, zorgvuldig gekozen woonaccessoires kun je met dit thema een prachtig interieur creëren dat warmte en gezelligheid uitstraalt.

De kleuren van Warm Natural

We zien vooral een licht en natuurlijk kleurenpalet, waarbij zachte tinten zoals wit, beige en zand de hoofdrol spelen. Binnen dit thema kun je ook enkele aardse tinten zoals lichtbruin en/of lichtgrijs toevoegen om het warme en gezellige gevoel te versterken. Het kleurenpalet van zachte en aardse tinten vormen de kern van Warm Natural en zorgen voor een fijne sfeer.

Love wood

Wanneer je nadenkt over het herinrichten van je woonkamer of keuken, denk dan ook eens aan hout. Bijvoorbeeld een houten visgraatvloer, een houten dressoir of een houten eettafel. Hout is de basis voor een Warm Natural interieur. Lichtgekleurde houtsoorten zoals Acacia, Teak of Eiken passen perfect bij deze stijl en versterken de natuurlijke uitstraling van dit woonthema.

Styling tips

Kies een bank of een fauteuil met een neutrale bekleding in lichtgrijs, beige, of een mooie zandkleur. Kies voor stoffen die passen bij de rust van Warm Natural. Voor de match zijn de lampen van rotan of hout, staan de planten met pot in een rieten mand. Mix alles met licht gekleurde woonaccessoires, droogbloemen, vachtjes en pluimen. Et voilà je hebt een Warm Natural interieur.

Bij Pronto Wonen vind je een vele soorten meubelen en accessoires die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals hout, rotan en linnen. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren om je ideale Warm Natural interieur te creëren.  

Nog meer inspiratie opdoen?