Bezorgen en afhalen

Bezorgen van online bestellingen

Pronto Wonen bezorgt online bestellingen via één van onze winkels bij je thuis, hiervoor worden wel bezorgkosten in rekening gebracht. Klik hier voor de bezorgkosten. Pronto Wonen bezorgt alleen in Nederland, België en Duitsland. Onder bezorgen wordt verstaan: het leveren van de bestelling in een ruimte direct bij binnenkomst. Bij het afrekenen van jouw online bestelling heb je de volgende opties qua bezorging:

  • Bezorging begane grond
  • 1e etage via de trap
  • 2e etage via de trap
  • 3e etage via de trap
  • 4e etage en hoger via de trap
  • Met de lift, ongeacht de etage
  • Bezorgen op Waddeneilanden na overleg met de winkel

Eventueel andere bezorgwensen kunnen altijd worden voorgelegd aan de betreffende winkel.

Gratis afhalen van online bestellingen

Indien je een bestelling hebt geplaatst en gekozen hebt om de bestelling af te halen bij een Pronto Wonen winkel, dan zal de gekozen Pronto Wonen winkel contact z.s.m. met je opnemen. Pronto Wonen winkels verzenden onderling geen producten. Het is dus niet mogelijk om een bestelling naar een willekeurige Pronto Wonen winkel te laten verzenden en het daar op te halen. Mocht je vragen hebben over het afhalen van jouw bestelling, dan kun je het beste contact opnemen met de betreffende Pronto Wonen winkel. Hier vind je de contactgegevens van alle Pronto Wonen winkels

Bij Pronto Wonen begrijpen wij dat je snel jouw huis wilt inrichten, liever vandaag dan morgen. Wij zorgen ervoor dat veel van onze meubelen uit voorraad leverbaar zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op direct meenemen of zelf ophalen. Bij alle winkels kun je gebruik maken van een aanhanger of bus. Controleer of de meubels door deuren en trappen passen voor je een bestelling plaatst. Als de meubels niet door de deur of het trappenhuis passen, kunnen eventueel extra kosten in rekening worden gebracht. Let op! Je dient zelf een ladderlift te huren mocht dat nodig zijn.

Andere onderwerpen