Hoektafels

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Hoektafels

Een hoektafel is de ideale tafel om naast een bank of stoel te zetten. Handig voor een leeslamp of om je kopje op te zetten. Natuurlijk kun je er ook een mooie vaas met bloemen op zetten ter decoratie.

Hoektafel met opbergruimte

In het assortiment van Pronto Wonen vind je ook hoektafels met een lade of open opbergruimte. Handig voor kleine spullen die je graag bij de hand hebt! Denk aan de afstandsbediening, een boek of een leesbril.

Een hoektafel is een mooie en praktische toevoeging aan je interieur. Je kunt er een drankje of boek op kwijt en je kunt je woonkamer simpel decoreren door bijvoorbeeld kaarsen of andere decoraties op een hoektafeltje te zetten. Bij Pronto Wonen vind je tafels in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Zo hebben we onder andere hoektafels met een lade of open opbergruimte onder het tafelblad. Zo combineer je extra opbergruimte met een mooi bijzettafeltje.

Kleine bijzettafel

Een hoektafel wordt ook wel een bijzettafel genoemd. Deze tafeltjes zijn klein, licht en makkelijk weg te zetten of bij te schuiven. Bij Pronto Wonen vind je bijzettafels in veel verschillende stijlen en kleuren. Wat past het beste bij jouw woonstijl? Onze hoektafels zijn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Past donker acaciahout perfect in je interieur? Of is glas of RVS een betere match? Bij Pronto Wonen heb je ruime keuze en vind je altijd een hippe bijzettafel die naadloos past in jouw interieur!

Bijzettafels in plaats van salontafel

Een trend die al een tijdje populair is bij veel mensen is het gebruik van verschillende bijzettafels als salontafel. Het staat speels en de tafeltjes zijn makkelijk ergens anders neer te zetten. Dit kan in een set van 3 bijpassende tafels, of juist een combinatie van 3 verschillende hoektafeltjes. Combineer dan 3 verschillende tafels (ook verschillend in hoogte) en creëer een speelse en flexibele zithoek.

Hoektafels bij Pronto Wonen

Natuurlijk kun je onze hoektafels ook bekijken in één van onze woonwinkels. Voel zelf de materialen en laat je adviseren door onze medewerkers. Als in de webshop wordt aangegeven dat er geen voorraad is bij een vestiging, dan is het product wel te vinden in de showroom van alle winkels.