140 producten

140 producten

Kleinmeubelen

140 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
  Kapstok Rezzata zwart
  Kapstok Rezzata zwart
  € 139,95
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. sale
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
  Kapstok Rimello zwart
  Kapstok Rimello zwart
  € 149,95
 17. voorraad
  Wandplank Pardal 80cm
  Wandplank Pardal 80cm
  € 59,95
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Diverse kleinmeubelen

Bij Pronto wonen vind je een ruim assortiment aan kleinmeubelen. Op onze pedestals kun je bijvoorbeeld je mooiste woonaccessoires tentoonstellen. Of wat denk je van een mooie vaas met bloemen? Multifunctioneel en flexibel... Een geweldige aanvulling op je interieur! Daarnaast hebben we hippe krukjes die je kunt gebruiken als bijzettafel en salontafel. Of gewoon als leuke woonaccessoire natuurlijk.

Hippe woonaccessoires

Naast pedestals en krukjes kun je ook spiegels en klokken terugvinden onder onze kleinmeubelen. De spiegels van Pronto Wonen brengen sfeer en vergroten optisch de ruimte. Op onze klokken kun je de tijd terugvinden. Maar eigenlijk zijn ze ook gewoon een mooi decoratief element aan de muur.

Trendy kleinmeubelen

Met kleinmeubelen kun je makkelijk je interieur net een andere sfeer geven. Als je kiest voor een bank en fauteuil in neutrale kleur, kun je met kleinmeubelen en woonaccessoires je interieur blijven wisselen. Per seizoen of per trend. Soms is het zo lekker om alles even om te gooien.

Heb je bijvoorbeeld onze kleine bijzettafels al gezien? Deze hippe tafeltjes zijn helemaal volgens de laatste trends en heel veelzijdig. Weet je nog niet waar je ze moet neerzetten? Gebruik ze eens als set in plaats van een salontafel, een keer wat anders. Wil je je plant of vaas met bloemen in het zonnetje zetten? Geef ze een podium op deze krukjes.

Kleinmeubelen bij Pronto Wonen

Je kunt al onze kleinmeubelen online én offline bekijken. Je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels om onze showroom met betaalbare kwaliteitsmeubelen te bekijken. Ook wanneer er in de webshop geen voorraad wordt aangegeven is het product gewoon te bezichtigen in de showroom. In onze winkels adviseren we je graag. We denken graag met je mee over jouw perfecte hoektafel. We geven ook meer informatie over onze hoektafeltjes en de mogelijkheden in kleuren, materialen, afwerkingen en formaten.