Wanddecoratie

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Schilderijen

Groot of klein, in elke kleur & vele dessins. Met een schilderij heb je een fraaie versiering voor aan de wand. Geniet elke dag van kunst in je huis!

Mooie schilderijen

Een schilderij is de ideale wandversiering voor iedere ruimte, het creëert rust en straalt warmte en luxe uit. In het assortiment van Pronto Wonen vind je voornamelijk bloemenschilderijen. Beelden uit de natuur hebben een neutraal karakter. Ze stralen rust uit. Natuurlijk zijn de schilderijen in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Van neutrale grijstinten tot zachte roze of warme bruine tinten.

Schilderij voor de woonkamer

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen wat ze ophangen in huis qua decoratie. Misschien denk je er niet meteen aan, maar een schilderij is een mooi element in een interieur! Je kunt de kleuren prachtig afstemmen op je meubels. Zo creëer je een mooi en rustig geheel. Onze schilderijen staan prachtig in de woonkamer. Geniet van een prachtig kunststukje boven de bank! Maar ook in de hal, slaapkamer of keuken kan een schilderij een mooie toevoeging zijn.

Schilderij met bloemen

Op de meeste schilderijen van Pronto Wonen staan bloemen. Bloemen zijn universeel en staan mooi bij bijna iedere woonstijl. Ze hebben een zachte uitstraling en zijn tijdloos. Altijd goed! Ook andere beelden uit de natuur, zoals bomen en dieren, kun je vinden bij Pronto Wonen.

Schilderij op hout

Bij Pronto Wonen vind je veel verschillende schilderijen op hout. Doordat de schilderijen op hout zijn afgebeeld ogen ze net iets stoerder dan op canvas. Mooi in een rustiek of industrieel interieur! Een mooie bloemenprint op hout matcht ook perfect bij een landelijk interieur.

Schilderijen bij Pronto Wonen

We hebben niet alle schilderijen in de webshop, maar je kunt deze wel in alle winkels bekijken.  Je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels om alle schilderijen in onze showroom te komen bekijken! Ook wanneer er in de webshop geen voorraad wordt aangegeven, zijn de schilderijen gewoon te bezichtigen in de showroom. Struin door de winkel en laat je inspireren door de verschillende kleuren en materialen in onze schilderijen! In onze winkels adviseren we je graag over jouw perfecte schilderij! We geven ook meer informatie over de mogelijkheden in uitvoering en afmeting. Vertel ons waar je een stukje kunst aan de muur wil hangen, wij denken graag met je mee!