Een fauteuil is een handig meubel voor je woonkamer. Je creëert hiermee een extra of eigen zitplek en is vaak een echte eyecatcher. Welke fauteuil het beste bij jou en je interieur past? Lees hieronder mee en waan je direct in de wereld van onze 5 fauteuils waarin je heerlijk kunt wegdromen.

1. De Eyecatcher

Waar de één een echte blikvanger is in het interieur, is de ander er juist om van te genieten. De fauteuil Morini past bij een vele woonstijlen. Of je nu van stoer en industrieel houdt of juist meer van klassiek en landelijk. Morini is verkrijgbaar in vele stof- en lederkleuren, deze zeer comfortabele draaifauteuil past dus altijd.

2. Eigentijds relaxen

Na een lange dag is het heerlijk opladen in het eigentijdse model Seduto. Deze relaxfauteuil kun je helemaal aanpassen naar jouw wensen, zelfs naar je lichaamslengte. Zo creëer jij de perfecte fauteuil om in te relaxen. Naast de keuze uit vele stoffen en kleuren, de vele comfortabele opties zoals een elektrische relaxfunctie, is Seduto ook leverbaar met een handige sta-op functie. Het is de eyecatcher voor je interieur, want naast heerlijk relaxen is Seduto vooral prachtig om naar te kijken.

3. 1001 Mogelijkheden

Mag jouw relaxfauteuil gezien worden? Wat een prachtig exemplaar is de Initio! Ik weet zeker dat je hier een heerlijk middagdutje in kunt doen of 's avonds na het eten even lekker in weg kunt dromen.

De zacht grijze kleur past bij vele interieurstijlen en is zeker een aanwinst voor je woonkamer.  Wil je Initio net even anders? Je kunt kiezen uit vele soorten voeten en uit 2 designs voor de armleuning en uit zelfs 4 designs voor de rugleuning. Ben je groot, klein of net er tussenin? Inito is er een Small, Medium en Large uitvoering. Optimaal relaxen? Kies dan voor de handige elektrische relaxfunctie met accu. Zo zie je geen snoeren en je hoeft alleen maar op het knopje te drukken voor die heerlijke relaxstand. En oja, Initio heeft ook een geweldige sta-op functie.

4. Helemaal van nu

This one we love! Wat een trendy uitstraling heeft de fauteuil Mondetti. Op het oog compact, maar mooi qua vorm door de ronde lijnen én vooral zeer comfortabel door de diepe en goed gevulde zitting. Je kunt kiezen voor een 360° draaibaar frame, zo kun je op elk gewenst moment in de juiste richting zitten.

5. En dan deze..

Alles aan de Artizo is verstelbaar. Zo kun je jouw perfecte zitcomfort creëren door de rugleuning, voetensteun en hoofdsteun precies zo te verstellen dat het voor jou perfect is. Een mooie relaxfauteuil om te zien en door zijn stoere vormen past deze bij elk interieur.

Zie jij jezelf ook heerlijk wegdromen in één van deze geweldige fauteuils?

Kom je proefzitten?

Kom gerust proefzitten in één van onze Pronto Woonwinkels en stel daar jouw perfecte fauteuil zelf samen. Zien we je snel?