Elano Lifestyle
Een prachtig woonprogramma in grotendeels massief europees eiken. Het geborstelde eikenhout met noesten, kleine oneffenheden & de kleur White Ice geven Elano een echt lifestyle karakter. Alle deuren zijn voorzien van een softclose systeem. Voor een kleine meerprijs is er keuze uit vele andere kleuren.


Cortena Lifestyle
Een woonprogramma in grotendeels massief Acacia. De combinatie van wit gelakt hout en de 3-tone vintage kleur van de bovenbladen, deuren- & ladefronten, geeft Cortena een stoere uitstraling. Cortena wordt geheel met de hand gemaakt, hierdoor heeft elk meubel zijn eigen & unieke karakter.


Lizzano Lifestyle
Woonprogramma bij uitstek. Het is mooi en eenvoudig tegelijk. Kenmerkend zijn de bovenbladen van massief Acacia. Welke schitterend zijn in combinatie met het mat wit gelakte hout. Kies voor Lizzano en live your lifestyle.

Duarte Lifestyle
Woonprogramma met een echt lifestyle karakter. Het wit van de kleur Anderson Pine & de houtkleur Sterling Oak, tezamen met de stoere handgrepen maken het lifestyle gevoel compleet. Duarte is heel gebruiksvriendelijk & gemakkelijk in onderhoud.