Bassano landelijk
Een robuust en prachtig woonprogramma in massief Acacia. Afgewerkt met een hoogwaardige NC-lak in de kleur Rough Warm Grey. Fraai zijn de metalen hoekverbindingen & handgrepen die Bassano het robuuste karakter geven. Alle laden zijn voorzien van een softclose systeem.


Tuda landelijk
Een woonprogramma in massief onbehandeld teak. Door het neutrale karakter van het massieve teakhout past het in elk interieur. De finishing touch vind je terug in de prachtige handgrepen.

 
Catena landelijk

Een robuust woonprogramma grotendeels gemaakt van geborsteld Europees eikenhout. Met de afwerking in de kleur Rhino krijgt Catena een natuurlijk karakter. Geef Catena je eigen unieke look, door te kiezen uit 3 verschillende handgrepen en de vele kleurmogelijkheden.


Hevano landelijk 
Een stoer en robuust woonprogramma gemaakt van massief Eiken met een grof gelast stalen onderstel handgrepen. De kleurafwerking Moose is snel leverbaar. Alle deuren laden zijn voorzien van een softclose systeem.


Alezio landelijk
Een verrassend betaalbaar geprijsd woonprogramma in massief grenen, afgewerkt in de kleur Antique Grey. De combinatie van deze houtsoort met de robuuste vormgeving geeft een karakteristieke en landelijke sfeer.


Cortes landelijk
Een woonprogramma met een stoere & landelijke uitstraling, in de mooie kleur Mountain met metalen bouten. Zeer gemakkelijk in onderhoud en zeer krasvast door de afwerking met een hoge kwaliteit Melamine. Alle kasten & deuren zijn voorzien van een softclose systeem.