Service medewerker meubelen (32/40 uur) (M/V)

Als servicemonteur bij Pronto Wonen werk je op verschillende locaties en bij de klant thuis. Je beoordeelt of je de klacht of service-melding kan oplossen door aanpassingen, vervangen van onderdelen of reparaties. Indien mogelijk voer je de reparaties direct uit bij de klant. Wanneer het niet gerepareerd kan worden zorg je voor een duidelijke rapportage. Daarnaast stel je de klant gerust en geef je uitleg over de manier van oplossen. Tot slot zorg je ervoor dat de servicebon samen met de klant correct wordt ingevuld en ondertekend en je de klacht naar tevredenheid van de klant hebt opgelost. Daarnaast ondersteun je je collega’s in het magazijn wanneer je geen service afspraken hebt staan

Profiel kandidaat:
Je bent een gedreven persoon die van aanpakken weet en fysiek sterk is. Zelfstandig maar ook iemand met collegiale instelling. 
Verder ben je flexibel, nauwkeurig, klantvriendelijk en voel jij je thuis in een dynamische en actieve organisatie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
Opleiding tot interieurbouwer / meubelmaker / timmerman is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)

Aangeboden wordt:
Wij bieden een uitstekend salaris met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Daarnaast kom je te werken in een prettige werkomgeving en binnen een hecht team.  


Vacature verkoper is beschikbaar in de winkels:

 

Servicemonteur meubelen (32u-40u)

* Verplichte velden