MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE STYLISTE

Schrijf je in dan zal één van onze gediplomeerde interieurstylistes contact met je opnemen.
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

* Verplichte velden

 

Woonadvies op maat

Het kopen van nieuwe meubels is best lastig. Past het wel in de kamer, passen de kleuren en materialen goed bij elkaar en wat zijn de eigenschappen en mogelijkheden van jouw keuzes? Bij Pronto Wonen staat er een enthousiast team van goed opgeleide woonadviseurs voor je klaar, om samen met jou de opgedane inspiratie en ideeën tot een mooi geheel te maken. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen van onze meubels en bijbehorendeeigenschappen en hoe je hiermee het beste kunt omgaan.

 

Pronto Wonen: 1001 mogelijkheden

Wel die eettafel, maar dan in een andere maat? Wel die hoekbank maar dan in een andere samenstelling? Wel die stoffen stoel maar dan met een lederen bekleding? Bijna al onze meubels zijn geheel naar je wensen samen te stellen, zodat het altijd bij uw smaak, wensen en thuissituatie past. Natuurlijk altijd volgens de laatste woontrends, actuele stoffen en de nieuwste innovatieve en slimme oplossingen. Laat je verrassen en inspireren bij uw bezoek aan onze Pronto Woonwinkels!

 

Pronto Wonen Stoffencollectie: eindeloos combineren

Voor onze zitmeubelen heeft Pronto Wonen een eigen stof- & ledercollectie. Met deze collectie is het ideaal om al je zitmeubels te combineren in dezelfde stof- of lederkleur. We hebben zelfs 30 stof- & 4 ledersoorten geselecteerd waarmee wij je zitmeubels snel kunnen leveren. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in onze winkels, daar staan onze adviseurs voor je klaar om je over de vele mogelijkheden te vertellen.

 

 

Duurzaam massief hout

Bij Pronto Wonen hebben we een grote collectie meubels welke zijn gemaakt van massieve houtsoorten zoals acacia, (gerecycled) teak en eiken. We ontwikkelen en importeren deze meubels zelf waardoor onze collectie uniek en verrassend voordelig is. Onze massieve houtsoorten worden afgewerkt met bijvoorbeeld een glanzende of matte lak, een olie of ze zijn onbehandeld. Voor elke afwerking geven wij je graag advies over het juiste onderhoudsmiddel, waardoor het extra lang genieten wordt van je nieuwe meubels.

  

Altijd de beste prijs & veel uit voorraad leverbaar

Onze meubels van hoogwaardige kwaliteit bieden wij aan voor de scherpst mogelijke prijs. Je hoeft bij ons niet te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan bij onze leveranciers. Daarbij vermelden we graag dat al onze meubels vallen onder de welbekende CBW garantie.

Wist je dat veel van onze meubels direct uit voorraad of lekker snel leverbaar zijn? En past het net niet in jouw eigen auto? Maak dan een afspraak of reserveer online een bus of aanhanger bij Pronto Wonen!