Slapen

Slapen

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Linnenkasten en inrichting

Bedenk dat je het prettigst slaapt in een ruime, overzichtelijke en opgeruimde slaapkamer, dus houd goed rekening met de ruimte die je te besteden hebt. Inbouwkasten zijn altijd het mooist omdat je dan de meeste ruimte overhoudt.

 

Hoge linnenkasten

Als je een L-vormige slaapkamer hebt kun je van de muur van het ene gedeelte een kastenmuur maken. De algemene regel is dat als je een kleine slaapkamer hebt, het verstandig is om ook een kleinere linnenkast te kiezen. Heb je een grote slaapkamer, dan kun je zonder problemen een grote linnenkast aanschaffen of zelfs verschillende linnenkasten combineren.

 

Durf jij naar bed met Pronto Wonen?

Kom gerust naar één van onze Pronto Wonen winkels en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden van de slaapkamermeubels. Pronto Wonen heeft ruim 30 winkels in Nederland dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Kijk snel op prontowonen.nl/winkels waar jouw Pronto Woonwinkel zich bevindt. Graag tot ziens. In de winkels te Elburg, Groningen, Strijen, Naaldwijk, Spijkenisse, Utrecht kun je geen linnenkasten bezichtigen