Meubel outlet

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 2380

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 2380

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

OP=OP Showroomsale

Bekijk op deze pagina onze meubel uitverkoop, meubels van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij onze showroomsale. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen in deze categorie. Het gaat hier om de laatste showroommodellen. De producten zijn veelal nog op enkele locaties te vinden. Neem contact op met de winkel die het product aanbiedt om naar de staat van het meubel te informeren. Voor een opruimprijs vind je in de showroomsale onder andere:

 • Banken outlet
 • Fauteuils outlet
 • Tafels outlet
 • Stoelen outlet
 • Kasten outlet
 • Goedkope salontafels

Hoekbank aanbieding

Op deze pagina vind je alle bank aanbiedingen van Pronto Wonen.

Fauteuils en hoekbank outlet

Pak je kans en reserveer hier direct jouw showroommodel met korting. Voor showroommodellen geldt, op=op en zijn slechts bij enkele Pronto Woonwinkels te reserveren. Heb je interesse? Reserveer via de webshop jouw showroommodel. De winkel die het meubel aanbiedt zal contact met je opnemen en je over jouw reservering informeren. Hierna kun je afspreken wanneer je het meubel wenst op te halen.

Een meubel met 'showroomsale' kan enkel bij de vestiging opgehaald worden, waar deze wordt aangeboden. Helaas is het niet mogelijk om vanuit andere vestigingen van Pronto Wonen de meubels naar jouw Pronto Woonwinkel te sturen. Zelf geen vervoer? Maak een afspraak voor onze leenbus of aanhanger of kies voor rechtstreekse bezorging. Houd bij bezorging rekening met extra kosten.

Garantie

Op meubels uit de showroomsale van Pronto Wonen is niet altijd de gebruikelijke garantie van toepassing. Vraag altijd naar de aangepaste garantievoorwaarden die hiervoor gelden, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.