Showroom sale

Outlet meubels

In onze showroom sale tref je meubels aan voor een goedkopere prijs. Deze meubels zijn van een goede kwaliteit, maar mogen uit onze showroom, omdat zij plaats moeten maken voor de nieuwe collectie of omdat ze een kleine schoonheidsfoutje hebben.

In de koopjeshoek op onze website vind je bankstellen, eettafels, fauteuils, hoekbanken, dressoirs en kasten voor een zeer aantrekkelijke prijs. In tegenstelling tot al onze andere meubelen kan je deze niet online kopen, je kunt de artikelen wel reserveren, zodat de winkel het product voor je reserveert totdat je het meubel in de winkel heeft bekeken.

Zoek je goedkope meubels dan adviseren wij je om op onze website naar de showroom sale te gaan waar je koopjes kunt vinden uit onze showroom.

  1. Hoe werkt het?
   Voor showroommodellen geldt, op=op en zijn slechts bij enkele Pronto Woonwinkels te reserveren.
   Heb je interesse? Reserveer via de webshop jouw showroommodel. De winkel die het meubel aanbiedt zal contact met je opnemen en je over jouw reservering informeren. Hierna kun je afspreken wanneer je het meubel wenst op te halen.
  2. De afgeprijsde artikelen zijn meubels die nieuw zijn en deze kan je bestellen via de website. De winkel die het op voorraad heeft zal contact met je opnemen en je informeren wanneer je de meubels af kan halen of wanneer je deze wilt laten bezorgen.

   Nog even dit:
   - Een meubel met 'showroomsale' kan enkel bij de vestiging opgehaald worden, waar deze wordt aangeboden. Helaas is het niet mogelijk om vanuit andere vestigingen van Pronto Wonen de meubels naar jouw dichtsbijzijnde Pronto Woonwinkel te sturen. 
   - Zelf geen vervoer? Maak een afspraak voor onze leenbus of aanhanger of kies voor rechtstreekse bezorging. Houdt bij bezorging rekening met extra kosten.
   - Op meubels uit de showroomsale van Pronto Wonen is niet altijd de gebruikelijke garantie van toepassing. Vraag altijd naar de aangepaste garantievoorwaarden die hiervoor gelden, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.