Moritz woonprogramma

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Moritz is een compleet woonprogramma met een moderne uitstraling.


Moritz is gemaakt van hoogwaardige meubelpanelen met een krasvaste 3D-decorlaag. De 3D-decorlaag ziet er uit als echt hout en heeft een licht reliëf.

Download hier meer informatie

TIPS & TRICKS
Voorkom beschadigingen, vlekken of kringen door altijd onderzetters of viltjes te gebruiken. Voor het beschermen en voorkomen van eventuele beschadigingen aan je vloer adviseren wij je de onderzijde van de poten altijd te voorzien van vilt. Gebruik geen materialen van plastic, rubber of iets soortgelijks die weekmakers bevatten. Deze kunnen het hout of de laklaag aantasten. Het is mogelijk dat de rubberdopjes onder een TV het hout of de laklaag van het meubel aantasten of laten verkleuren. 

Indien er per ongeluk vloeistof en/of etensresten worden gemorst, adviseren wij je deze direct te verwijderen met een licht vochtige doek. Zijn er desondanks toch vlekken zichtbaar, dan kun je in 1e instantie proberen om de vlek te verwijderen met een niet agressief reinigingsmiddel. Vervolgens direct het meubel een nabehandeling geven met Multi Cleaner. Is de vlek nog zichtbaar? Neem voor deskundig advies contact op met Pronto Wonen.

Probeer bij een normale kras in het 3D-decor, de kras eerst te verwijderen door Multi Cleaner te gebruiken. Geeft dit onvoldoende resultaat, gebruik dan een stift in de juiste kleur uit de Hout Repair Set. Hiermee wordt de kras qua kleur gecorrigeerd. 

Plaats het meubel niet langdurig in fel zonlicht, dit kan de kleur van het meubel enigszins beïnvloeden. Verplaats regelmatig decoratie of vazen, zo voorkom je plaatselijke verkleuring. Wil je de meubels verplaatsen, maak ze altijd leeg alvorens je gaat tillen. Het verplaatsen van meubels kan schade veroorzaken aan de vloer en de meubels zelf. Pronto Wonen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het onjuist verplaatsen.

SPECIFICATIES MORITZ:

• Alle meubels van het woonprogramma Moritz zijn gemaakt van meubelpaneel E1 met een 3D-decorfolie. Door deze 
  3D-decorfolie ziet Moritz eruit als echt hout.
• De 3D-decorfolie is aangebracht in de kleur Wild Eiken Truffel of zand eiken.

INFO
De decorfolie van de tafels en de opbergmeubels van Moritz zijn redelijk goed krasbestendig. De meubels zijn  gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Moritz wordt geleverd in handzame pakketten voor de zelfmontage thuis. Het montage-advies wordt meegeleverd en is altijd terug te vinden op onze website.

Moritz woonprogramma bestellen

VERZORGINGSADVIES
Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een licht vochtige doek en daarna direct het
meubel nadrogen met een schone en droge doek. Voor een langdurige bescherming adviseren wij om bij voorkeur 1x per
maand het meubel te reinigen met Multi cleaner bestellen.