Vitrine kasten

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Vitrinekasten of buffetkasten

De vitrinekast is terug van weggeweest! Met een trendy vitrinekast in je woonkamer, keuken of eetkamer heb je een prachtige blikvanger waarin je je mooiste verzamelingen kunt showen.

Houten vitrinekast

Onze vitrinekasten zijn leverbaar in verschillende houtkleuren. Denk aan eiken of acaciahout. Welke kleur past het beste bij jouw inrichting? Kies je voor modern of toch klassiek? Bij Pronto Wonen vind je een breed assortiment aan vitrinekasten! Een populaire plek voor een vitrinekast is de keuken of eetkamer. Stal je mooiste servies uit achter de glazen deurtjes, het staat ook nog eens gezellig.

Landelijke vitrinekast

Verrijk de landelijke inrichting van je woning of kamer met een houten vitrinekast. Bij een landelijk interieur is een grote buffetkast onmisbaar! Je kunt de meest stijlvolle accessoires tentoonstellen en opbergen in eventuele lades of achter kastdeurtjes. Een meubel dat gezien mag worden, maar dat tegelijk ook een praktisch element heeft.

Moderne vitrinekast

Heb je een modern interieur? Kijk dan eens bij onze moderne vitrinekasten! Ze zijn er van hout, maar ook van metaal. Deze stoere en strak vormgegeven vitrinekasten passen perfect bij een moderne inrichting. Zet je mooiste foto's, woonaccessoires of servies achter de glazen deurtjes. Zin in iets anders? Je wisselt makkelijk de spullen in de kast en je hebt weer een heel ander uitzicht!

Vitrinekast van staal

Een stoere vitrinekast van staal is een mooie aanvulling in een modern of industrieel interieur. Deze kast is opgebouwd uit een stevig stalen frame dat voorzien is van plaatstaal en afgewerkt met een antique finish. De combinatie van zwart metaal en glas geeft de uitstraling van een oude fabriek. Kenmerkend zijn de stoere handgrepen, de grove lasnaden en slijpsporen die het industriële karakter extra benadrukken. Stoer, robuust en geleefd. Een mooie combinatie met warme, zachte materialen als hout, wol en textiel!

Vitrinekast glasOnze vitrinekasten zijn voorzien van glas in de deuren. Zet je mooie verzamelingen achter de deuren en maak jouw eigen unieke pronkkast! De kasten zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Pronto Wonen vind je vitrinekasten van hoge kwaliteit voor lage prijzen! Kom vooral eens kijken in één van onze woonwinkels!