Kasten

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-12 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kasten


Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, kledingkast, TV-dressoir, vitrinekast, wandmeubel of kast om spullen in op te bergen: bij Pronto Wonen bent u altijd aan het juiste adres. In onze webshop en showrooms door heel het land vind je kasten in alle soorten, maten, stijlen en kleuren.

Hoe vind ik de juiste kast?


Om jouw zoektocht naar de perfecte kast wat makkelijker te maken hebben wij allereerst een aantal tips op een rij gezet. Stel jezelf van tevoren de volgende vragen:

- Wat is de functie van de kast? Dient de kast als decoratie in de kamer of is het meer voor functioneel gebruik?
- Wat is je budget? Door van tevoren te bepalen wat je wilt uitgeven voor een kast, kun je gerichter zoeken.
- Waar komt de kast te staan en hoeveel ruimte heb je voor de kast? Houd daarbij ook rekening met de loopruimte.
- Welk materiaal heeft jouw voorkeur en past bij je interieur? Een houten of metalen kast?

H2 Opbergkast


Wie heeft ’m nou niet in huis? Een opbergkast is altijd handig om te hebben. Als je een nieuwe kast aan gaat schaffen is het goed om van tevoren te bedenken in welke ruimte de kast komt te staan en wat je erin gaat zetten. Afhankelijk daarvan kan je een afweging maken tussen smalle en brede kasten, hoge en lage kasten en volledig gesloten kasten, een opbergkast met een raam of open vakken. Welke opbergkast je ook zoekt, bij Pronto Wonen ben je altijd aan het goede adres voor opbergkasten.

Vitrinekast


Laat al je vazen mooi tot z’n recht komen in een vitrinekast met glazen deuren. Of geef je een houten vitrinekast een klassieke uitstraling met een aantal boeken. Naar welke vitrinekast je ook op zoek bent — smal of breed, hoog of laag, dicht of open, licht of donker — bij Pronto Wonen heb je al vanaf 399 euro een vitrinekast die direct uit voorraad leverbaar is.

Dressoir

Een dressoir is een lage kast die je tegen de muur zet. Kijk daarom goed naar de kleur van de muur, voordat je een nieuwe kast koopt. Door op de dressoir mooie persoonlijke spullen te zetten, zoals fotolijstjes en vazen, geef je jouw huis een unieke eigen uitstraling. Ook kan een dressoir gebruikt worden om de televisie op te zetten. Bij Pronto Wonen hebben we een ruim assortiment van (TV-)dressoirs. Neem gerust een kijkje in een van onze showrooms of in de webshop.

Boekenkast

Geef je huis een persoonlijke touch met een boekenkast. Niet alleen zijn alle boekenkasten geschikt om — uiteraard — boeken in te zetten, ook kun je er persoonlijke spullen mooi presenteren. Wij hebben een groot aanbod van boekenkasten. Zo kan je bij ons terecht voor kasten die helemaal open zijn of juist half gesloten, zodat de boekenkast ook gebruikt kan worden voor het opbergen van spullen.

Bekijk al onze kasten

In onze webshop vind je ons complete assortiment kasten. Wil je de kasten liever rustig bekijken, kom dan gerust langs in een van onze showrooms. Die zitten verspreid over heel Nederland. In de showrooms vind je altijd alle meubels die op onze website staan en kunnen onze deskundige verkopers je altijd helpen met een persoonlijk advies.

KAST voor je woonkamer

Voor je boeken & mooie spulletjes. Opbergkasten zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor een opgeruimde kamer en dragen bij aan de sfeer van de ruimte. In onze webshop vind je kasten in vele verschillende soorten en maten in diverse kleuren. Zo vind je altijd een dressoir die past bij jouw interieur. Of je nou op zoek bent naar een kast voor in de slaapkamer of een dressoir kastje voor in de woonkamer, een compacte tv meubel of een salontafel. In elke stijl en voor elk doel ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie en voordelige opbergkast en vitrinekast.

De kasten kun je rustig zelf bekijken in onze showrooms. Daar vind je ook alle andere meubels die op de website staan. Ook wanneer er op de website geen voorraad staat aangegeven hebben wij de meubels altijd wel in onze showroom staan.