Update je interieur met woonaccessoires!

Het najaar is in aantocht. Voor velen een mooie aanleiding om aan de slag te gaan met het interieur. In de maanden september en oktober kunnen we ons heerlijk laten inspireren op diverse woonbeurzen en staan de nieuwste interieur collecties in de woonwinkels weer voor je klaar. Gaat het bij jou ook altijd kriebelen om weer eens wat anders te doen met je interieur maar weet je niet zo goed hoe? Wij geven je een paar leuke tips om je interieur te updaten met woonaccessoires!

Interieur verrijken

Elk seizoen een nieuw interieur, dat is natuurlijk een beetje veel van het goede, maar je kunt met een paar kleine aanpassingen toch een heel nieuw sfeertje creëren. Bijvoorbeeld met de woonaccessoires van Pronto Wonen. Wij lichten er een paar voor je uit.

Stylen met potjes en vaasjes

Wil je een snelle metamorfose, bijvoorbeeld op je vensterbank of op een plank in een open kast, kijk dan eens naar deze leuke potjes en vaasjes. Ze passen in elke interieurstijl en zijn er in verschillende maten en materialen. Je kunt ze leuk met elkaar combineren en voor wie een beetje meer kleur wenst kan je de potjes en vaasjes nog voorzien van kleurige bloemen of weelderige takken.

Huisje boompje beestje

Heb je deze leuke huisjes gezien? Je kunt er twee of drie heel leuk op de vensterbank zetten of je creëert een heel dorp op je dressoir.

Cactus zonder prik

Voor wie wel eens wat anders wil dan een potje of een vaasje is deze houten cactus misschien een leuke eyecatcher. Je kunt hem plaatsen op de vensterbank voor het raam of hem inzetten als opberger voor bijvoorbeeld los slingerende pennen of sleutels.

Als een vis in het water

Maar hier houden we het toch liever droog! Gelukkig heeft deze school vissen geen water nodig en zwemmen ze gezellig een rondje door jouw interieur. Heb je het niet zo op vis dan vind je bij Pronto Wonen ook vele andere mooie accessoires om je interieur mee te verrijken.