Uitgelicht: Woonprogramma Verato

De industriële woonstijl: Pronto Wonen love's it! Neutrale tinten met stoere accenten zijn het uitgangspunt voor de industriële woonstijl. Een basic inrichting met een aantal robuuste meubels mogen dan ook zeker niet ontbreken bij jou thuis. Zeker als jij ook verliefd bent op deze woonstijl. Hieronder delen we graag onze tips, zodat ook jij 'industrieel' kunt wonen.

Verato geeft een industrieel karakter aan je interieur

Ons woonprogramma Verato is uitermate geschikt als basis voor de industriële woonstijl. Het massief eiken gecombineerd met de zwart metalen frames zorgen voor een stoer en sfeervol gevoel. Match een Verato meubel gerust op een gedurfde mat zwarte muur en je Verato meubel steelt de show!

De veelzijdigheid van woonprogramma Verato

Gelukkig het Verato veel te bieden, zodat er altijd wel een meubel is dat bij jou in huis past. Zoals een dressoir, diverse maten tv-dressoirs, wandrekken, kasten, een salon- en bijzettafel en natuurlijk de eettafels. Je kunt het massief Eikenhout in vele kleuren laten bewerken met een lak, olie of was. Hierdoor sluit Verato altijd aan bij jouw woonwensen. Wil je weten welke bank of stoel er uitstekend bij past? Ons deskundig opgeleid verkoopteam helpt je hierbij graag.

Verato: tips &tricks

Heb je je Verato meubel in huis. Dan is onze tip en vooral advies, behandel het meubel de eerste 5 à 6 weken heel voorzichtig! De afwerking en het hout is in deze periode extra kwetsbaar voor het ontstaan van vlekken, kringen, strepen en beschadigingen. Je maakt in de genoemde periode voor het uitharden, de meubels makkelijk schoon met een licht vochtige doek, zonder reinigingsmiddelen! Hierna kan je de meubels nog even droogwrijven met een schone droge doek. Behandel je het meubel in deze periode met het bijbehorende verzorgingsmiddel dan kan dit het meubel aantasten en beschadigen. Na de periode voor het uitharden, kun je het meubel elke 4 tot 6 maanden verzorgen met het bijbehorende verzorgingsmiddel. Ontstaat er toch een vlek tijdens de geadviseerde periode voor het uitharden, neem dan contact op met Pronto Wonen.