Summer Blues

Haal de zomer in huis met de woontrend Summer Blues! Deze woonstijl is luchtig, speels en kleurrijk. Breng Summer Blues in huis en je waant je in een vakantiehuis in Frankrijk aan zee.
  Summer Blues woonstijl wit wonen elementen bank

Summer Blues: opvallende kleuren

Denk je aan de zomer, dan denk je aan de heldere kleur blauw van de lucht en de zee. Maar ook aan de kleur geel van de zon en het wit van het strand. Kleuren die terugkomen in de woonstijl Summer Blues. Een knalgele bank samen met de kleur blauw van de zee en de lucht op je muur, brengen het zomerse gevoel in huis. Houd de rest van de ruimte rustig door te kiezen voor natuurlijke tinten die doen denken aan het strand of aangespoeld hout. Voor een vleugje 'chique' kies je voor een lamp, accessoires of bijzettafels met een randje goud.Zomerse materialen

Grote kans dat je in de zomer geen dik plaid op de bank wilt hebben. Maar een plaid van linnen of katoen is lekker luchtig en kan prima in de zomer. Kies voor een plaid in een natureltint, blauw of geel en deze past helemaal bij de interieursfeer Summer Blues. Maak het extra gezellig met een bank vol kussens in dezelfde kleuren. Varieer met patronen en zo zorgen je kussens voor de 'blues' op je bank.

Accessoires in de stijl van Summer Blues

Heb je gekozen voor een paar grote meubels als eyecatcher, ligt de bank vol met kleurrijke kussens en plaids? Denk er dan vooral aan om je accessoires aan deze stijl aan te passen. Een blauwe vaas met een vrolijk zomers boeket bloemen op de tafel, een mooie witte vaas met een kwast of houten stronk op het dressoir doen het altijd goed. Maar ook een dienblad met je favoriete servies op een hocker doet wonderen. Glas en keramiek zijn sowieso materialen die perfect passen bij woonstijl de Summer Blues. Zo ook rieten manden, houten krukjes en bijvoorbeeld een schelp op standaard, zorgen voor een zomers gevoel in huis.Wil jij deze zomerse sfeer in huis? Neem dan alvast een kijkje bij ons assortiment. Bij Pronto Wonen hebben wij volop meubels en woonaccessoires in de stijl van Summer Blues.