Sneak peak woonaccessoires

Na een heerlijke zomer is het nu toch echt tijd voor de herfst. En bij een nieuw seizoen hoort nieuwe woondecoratie. Want na maanden buiten te hebben geleefd is dit het moment om weer meer tijd in huis door te brengen. Niks leukers om dan maar meteen een update aan je interieur te geven. De makkelijkste manier om dit te doen is om nieuwe woonaccessoires in huis te halen. Wij hebben de leukste woondecoratie voor dit seizoen in ons assortiment. In deze blog geven wij een Sneak Peak van de nieuwste collectie.  

Mix & match met woonaccessoires 

In woonaccessoires is er volop keuze. Glazen vitrinekastjes, vaasjes, waxinelichthouders, lijstjes voor aan de muur of plantenpotten: er is voor ieder wat wils. Het is het mooist om verschillende decoratie met elkaar te combineren. Zo krijg je een gevarieerd en persoonlijk interieur. In dit seizoen maak je het extra sfeervol door voor woondecoratie in naturel en aardetinten te kiezen. Een mooie boomstam of dennenappels, wat (kunst)groen, veren in een lijstje voor aan de muur of een mooi beeldje zorgen voor sfeer in de ruimte.

Plantenpotten en vaasjes

Plantenpotten en vaasjes kan je wat ons betreft nooit genoeg hebben. Hou je van een minimalistisch interieur? Kies dan voor deze leuke vaasjes in één (matte) kleur (keuze uit wit, zwart en roze) en wissel af met vorm en formaat. Mag je het van jou wel iets spannender? Kies dan voor een leuke mix aan plantenpotten en vaasjes. Combineer bijvoorbeeld een wit bolvaasje met een leuk vaasje gevuld met veren en een stoere plantenpot met je favoriete plant. Heb je geen groene vingers? Geen probleem, deze cactussen en hertshoornvaren in robuuste pot zijn bijna niet van echt te onderscheiden!

Uitgelicht: vitrinekastjes

Een favoriete manier om te decoreren met woonaccessoires is door gebruik te maken van een glazen vitrinekastje. Een vitrinekastje zorgt voor een mooi contrast in je interieur. Bovendien is het de perfecte manier om je favoriete woonaccessoire of aandenken uit te lichten. Een mooi beeldje, plant of kaars staat altijd mooi in dit vitrinekastje. Voeg er eventueel nog wat extra accessoires aan toe om het helemaal af te maken. Genoeg inspiratie om aan de slag te gaan met je interieur! Hoe haal jij de herfst in huis?