Pronto Woonparty 2016 Soest

capture-20161129-121720

Een poosje terug zat er in mijn mailbox een uitnodiging van Pronto Wonen met de vraag of ik op hun `woonparty` wilde komen en of ik een artikel wilde schrijven op mijn blog over fauteuils?! Nu kom ik (eerlijk gezegd) niet veel bij andere woonwinkels dan Riviera Maison, toch sprak dit me aan door de stijl, veel licht en het had een landelijke uitstraling. Met de vraag of ik iemand mee mocht nemen deze avond was het rond en zijn we een klein maandje terug naar de `woonparty` bij Pronto Wonen in Soest geweest, dit was de Store het dichts in de buurt bij ons vandaan. Er zitten in totaal 31 Stores in Nederland en ze hebben echt een eigen naam/merk van banken tot kussentjes en van kunstbloemen tot kaarsen, echt van alles op woongebied.

Bij binnenkomst werden we (`k ben samen met manlief geweest) opgewacht door een vriendelijke Vrouw die ons de Store heeft rondgeleid en hier en daar wat verteld heeft. Ik kan je nu al zeggen, echt een aanrader om eens te gaan kijken, het heeft wel wat weg van Riviera Maison en dan wat prijsvriendelijker. Om een voorbeeld te noemen, we zagen een prachtige grijs en super zacht plaid, `k dacht even kijken wat ze kost en echt waar de prijs was 17.95, ik moest echt even nog een keer kijken of ik het wel goed gelezen had, dus houd je van woonaccessoires en wil je er niet al te veel geld aan besteden of heb je niet veel geld te besteden, bij Pronto Wonen slaag je zeker weten!

Als je verder wilt lezen over de fauteuils en ja, `k heb weer wat om wegtegeven, het houd maar niet op, klik dan op de link linksonder in beeld!

Leuk dat je verder leest, kom ik neem je mee door de Store en laat je zien wat ze je allemaal te bieden hebben.

Naast meubels (fauteuils) heeft Pronto Wonen ook veel accessoires, allemaal eigen merk en super leuk. Elk thema of stijl is gestyled in stijlkamers, qua kleuren en setting erg goed gedaan. Hieronder zie je Fauteuil Belluna, een mooie sobere fauteuil met verchroomde pootjes en het zitcomfort is echt een aanrader, super lekker zit deze fauteuil. Deze fauteuil is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen, ben je benieuwd geworden naar deze fauteuil, klik dan HIER! voor meer info en de prijzen.

capture-20161129-121810

capture-20161129-121835

Ik ben zelf erg van de accessoires (alhoewel het wel steeds minder in ons eigen huisje wordt) om te fotograferen, zoals dit mooie stilleven, prachtig toch?! De Fauteuil Dimo vind ik stoer en grof ogen, zelf zou ik niet zo snel hiervoor kiezen, ook het materiaalgebruik vind ik niet wat voor mij vanwege het feit dat als je gaat zitten de stof anders oogt, niet netjes met de vegen, snap je het nog? Hihi..bij mij moet alles strak en netjes ogen en geen vegen op de fauteuils. ;) Wat ik wel mooi vind aan de fauteuil is dat de biesjes afgewerkt zijn met leer, dat oogt wel weer heel vrouwelijk, net iets meer afgewerkt! Ben jij benieuwd geworden naar deze fauteuil en trek je lekker niks aan van mijn commentaar, klik dan HIER! voor meer info en prijzen.

De volgende fauteuil is eigenlijk net zoiets als hierboven, alleen oogt dit iets klassieks uit en statig. Hetzelfde materiaal is gebruikt en het biesje van leer in contrastkleur vind ik echt heel mooi, de fauteuil die erachter staat is in één kleur en hetzelfde biesje.

capture-20161129-121859

capture-20161129-121925

En weer een stoere fauteuil die ook lekker grof oogt en je uitnodig om te gaan zitten. Mooi afgewerkt met een contrastkleurig biesje en verchroomde pootjes en ze zit lekker. Echt een plof fauteuil waar je heerlijk in kan zitten met opgetrokken knieën en met een prachtig boek, kussentje in je rug, chocomelk bij de hand en whalla! Wil je dit ook, klik dan HIER! voor meer informatie en de prijzen.

Ook voor de wat ouderen onder ons of als je heerlijk met je beentjes omhoog wilt zitten staan er prachtige fauteuils, zoals Fauteuil Daristo waar gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Deze fauteuil is mogelijk beschikbaar in een elektrische fauteuil en de stoffen en kleuren zijn ook weer samen te stellen in de winkel. Nieuwsgierig geworden naar deze fauteuil, klik dan HIER! voor meer info en de prijzen.

capture-20161129-121949

capture-20161129-122036

Deze Fauteuil Kadisch is ook zo`n heerlijk plof-fauteuil waar je heerlijk in weg kan kruipen, helemaal door de hoge armleuningen. De naden van de afwerking zitten aan de buitenzijde en dit geeft een stoere uitstraling. De verchroomde pootjes onder de stoel staan wat hoger, dit is allemaal te veranderen, want niet alleen de stoffen en kleuren kun je bij Pronto Wonen laten aanpassen ook de hoogte van de pootjes en houd je niet van chroom, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. Eigenlijk kort gezegd kun je bij Pronto Wonen je eigen interieur samen stellen voor een prijsvriendelijke prijs, toppie toch?! Ben je benieuwd geworden naar deze fauteuil, klik dan HIER! voor meer info en de prijzen.

capture-20161129-122059

Okay, de kleur is niet helemaal ons ding, de styling vond ik echt helemaal goed. Zelfs in het behang komen de kleuren terug van de fauteuil Girone, helaas kun je geen behang kopen bij Pronto Wonen, voor in de toekomst is dat wel wat ze graag willen, dus wie weet! Naast de fauteuil staat een soort bijzettafel-bankje in dezelfde stof en kleur als de fauteuil, prachtig hoe dit aansluit op elkaar, echt heel mooi. Ook deze fauteuil is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen, neem HIER! een kijkje voor meer info en de prijzen.

Nadat we alles gezien en geproefd hadden, want ja het was niet alleen Pronto Wonen die een woonparty organiseerde, er waren standhouders uitgenodigd en je kon van alles laten doen, proeven en bekijken, echt heel erg leuk gedaan.

Bij het naar huis gaan kregen we nog een Goody-Bag in onze handen gedrukt en met een zwaai werden we uitgezwaaid, hartelijk bedankt Pronto Wonen dat we hier bij mochten zijn!

DSC08671

In de Goody-Bag zat dit bovenstaande kussentje, een glitterkaars en een houten huisje. Het kussentje heeft op de voorzijde een print met schapen in naturel-tinten en de achterzijde is van schapenwol, lekker zacht en warm.

De blog is ook te lezen op Vestywo

Fijne dag!

Lieve-Groetjes, Verie